Ο στόχος της συνέντευξης Κασιδιάρη επετεύχθη, αποκαλύφθηκαν οι ιδεοληψίες και τα κίνητρα των λασπολόγων


Ο έγκριτος δημοσιογράφος Πέτρος Λεωτσάκος απαντάει με μία εξαιρετική ανάλυση σε όλους όσους επέκριναν την συνέντευξη που πήρε από τον παράνομα προφυλακισμένο εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, σημειώνοντας πως το bankingnews.gr είναι ένα ανεξάρτητο μέσο ...

ενημέρωσης που δεν πάσχει από ιδεοληψίες...
"Προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, αναπαράχθηκε σε πλήθος μέσων ενημέρωσης και ιστοτόπους και έφερε στην επιφάνεια τα πραγματικά κίνητρα όσων επιτίθενται συστηματοποιημένα κατά της Χρυσής Αυγής. Το διαπιστώσαμε στην περίπτωση του Έθνους, της εφημερίδας των Συντακτών, αλλά και σε κείμενα όπως του Νίκου Μπογιόπουλου στο Ενικός και του σκιτσογράφου Στάθη επίσης στο Ενικός και σε πολλά άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή blogs.
O Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής απέδειξε με την στάση του ότι είναι εθνικιστής, αποκήρυξε τον ναζισμό και κάθε εγκληματία πολέμου όπως ο Στάλιν, αποκάλυψε τον μάρτυρα Γ και παρουσίασε επιχειρήματα αντικρούοντας τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση. Διαπίστωσα, όπως απόλυτα ανέμενα, τα πραγματικά κίνητρα των συκοφαντών της Χρυσής Αυγής. Διαπίστωσα το άγχος και την αγωνία να αποδομηθεί ένα από τα επιχειρήματα Κασιδιάρη ότι δεν είναι φασίστας ή ναζιστής όπως του καταλογίζουν αλλά πατριώτης εθνικιστής.
Θα πρέπει για να μην υπάρξει καμία παρερμηνεία, δεν έχω την διάθεση να υπερασπιστώ τον οποιαδήποτε, ωστόσο επειδή διάβασα στα κείμενα των δημοσιογράφων και σχολιαστών ότι το bankingnews.gr είναι φιλικά προσκείμενο στην Χρυσή Αυγή θα ήθελα να αναφέρω τα εξής.
1) Το bankingnews.gr είναι υπερασπιστής της αλήθειας την οποία κάπου στον δρόμο την χάσατε και την μπερδέψατε με την παραπληροφόρηση. Η άποψη μας είναι ότι αν η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση ή όχι θα το κρίνει η δικαιοσύνη και όχι ο δημοσιογράφος. π.χ. στο Έθνος εκδίδεται και ένθετο για το κυνήγι και τα όπλα και θα έπρεπε να σας είχαν κάνει ορισμένα μαθήματα οι καλοί συνάδελφοι που ασχολούνται με τα όπλα....
2) Η αγωνίας σας να δείξετε ότι… ο Κασιδιάρης είναι φασίστας  και εσείς οι θεματοφύλακες της δημοκρατίας απέδειξε πανικό και κατέδειξε τον βασικό λόγο που επιτίθεστε κατά της Χρυσής Αυγής. Πάσχετε από τις ιδεοληψίες του παρελθόντος, είστε ακόμη προσκολλημένοι στον παραλογισμό του εμφυλίου με το ΕΑΜ και τα εγκλήματα που προκάλεσε στην Ελλάδα.
3) Αναδείχθηκε ο φόβος σας, τόσα κείμενα και πουθενά η αναφορά περί εγκληματικής οργάνωσης η ανησυχία σας είναι μήπως πολλοί πουν ο Κασιδιάρης δεν είναι ναζιστής αλλά εθνικιστής και προφανώς τότε θα αναδεικνυόταν ο βασικός λόγος των επιθέσεων σας που είναι ιδεολογικοί. Επιτίθεστε κατά της Χρυσής Αυγής για ιδεολογικούς λόγους......το έχουμε καταλάβει.
4) Ανήκετε ορισμένοι εξ υμών σε μια παλιά γενιά παρακμάζουσας αριστεράς που έμεινε αμετανόητη για τα εγκλήματα του εμφυλίου και υπό το ψεύτικο προσωπείο των δήθεν δημοκρατών καταδικάζετε κόμματα και ανθρώπους πετώντας στο καλάθι των αχρήστων το τεκμήριο της αθωότητας. (Στον εμφύλιο τα εγκλήματα έγιναν και από τις δύο πλευρές αλλά δυστυχώς αυτό δεν το αναγνωρίζει η αριστερή πλευρά).
5) Διαβάζοντας το κείμενο του σκιτσογράφου Στάθη για την Χρυσή Αυγή με εξέπληξαν οι εμμονές και οι παρωπίδες  και το διάχυτο μίσος του κειμένου του. Εμποτισμένο με μίσος ιδεολογικό…. Ο Στάθης ανέδειξε τις φοβίες του, όπως και ο Μπογιόπουλος, όπως και η Εφημερίδα των Συντακτών ή το Έθνος.
6) Κύριοι δεν έχει τολμήσει να απαντήσετε στο εξής βασικό ερώτημα, το οποίο αποτελεί κόλαφο στην επιχειρηματολογία σας. Γιατί η Χρυσή Αυγή που την συκοφαντείτε τόσο πολύ, τόσο προκλητικά, παραβιάζοντας κάθε αρχή δημοσιογραφίας και δεοντολογίας… παραμένει η 3η πολιτική δύναμη στην Ελλάδα;
Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει ότι αυτοί οι 540 χιλιάδες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι άρρωστοι ψυχικά, είναι φασίστες, είναι αρειανοί είναι μπράβοι, υπόκοσμοι. Αυτοί οι 540 χιλιάδες πριν την Χρυσή Αυγή που ήταν; Τότε ήταν πολίτες της Ελλάδος και επειδή βρέθηκαν στην Χρυσή Αυγή ξαφνικά είναι φασίστες; Το επιχείρημα σας μπάζει....είναι διάτρητο...
Αυτό που δεν μπορείτε να χωνέψετε κύριοι είναι ότι η προπαγάνδα σας έχει αποτύχει. Η Χρυσή Αυγή στην 3η θέση των πολιτικών δυνάμεων της χώρας θα σας θυμίζει καθημερινά πόσο έχετε αποτύχει στην προπαγάνδα λάσπης εναντίον ενός κόμματος που είτε σας αρέσει είτε όχι είναι νόμιμο κόμμα με την βούλα του Αρείου Πάγου και εκλεγμένο από τον ελληνικό λαό.
7) Η διαφορά μου με εσάς είναι ότι αν έρθει και ο πλέον ακραίος αριστεριστής θα τον φιλοξενήσω στην ιστοσελίδα μου χωρίς καμία ιδεοληψία κάθε άποψη είναι σεβαστή.  Όμως το έχετε κοινώς γελοιοποιήσει το θέμα, τα κίνητρα σας δεν είναι η νομιμοφροσύνη σας σε κάθε τι μη νόμιμο.
Δεν είδα στα έντυπα σας να σχολιάζετε το γεγονός με όρους δικαστικής έρευνας ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης; Ο Μαρινάκης έχει το τεκμήριο της αθωότητας και ορθώς το έχει.  Όμως εκεί το παίζετε δήθεν αντικειμενικοί δημοσιογράφοι ενώ στην Χρυσή Αυγή… έχετε εγκλωβιστεί λόγω του ιδεολογικού σας μένους και μίσους. Εμποτιστήκατε με μίσος κατά της άλλης πλευράς και με προσωπείο την δημοσιογραφία επιτίθεστε κατά ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος.
Υποσημείωση
Θα αναμένω από όλους εσάς να απαντήσετε στο εξής ερώτημα. Γιατί η προπαγάνδα λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής απέτυχε και γιατί η Χρυσή Αυγή παραμένει 3ο πολιτικό κόμμα;  Όποιος απαντήσει σωστά κερδίζει μια ελεύθερη θέση στην σκλαβωμένη από ιδεοληψίες συνείδηση σας."
Πέτρος Λεωτσάκος - www.bankingnews.gr