Η Χούντα Σαμαρά σέρνεται από τους σιωνιστές: συνάντηση Ορφανού-Σαλτιέλ


Την ίδια στιγμή κατά την οποία η διεθνής κοινή γνώμη εκφράζει την οργή της για τα εγκλήματα πολέμου, τα οποία διαπράττει το σιωνιστικό κράτος εις βάρος των Παλαιστινίων, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά στέλνει εκπρόσωπό της να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ισραηλιτικής ...
 
κοινότητας Θεσσαλονίκης, Δαυίδ Σαλτιέλ.
Ποιος ήταν όμως ο λόγος της συνάντησης; Όσα διέρρευσαν κατόπιν αυτής, είναι εξόχως διαφωτιστικά: οι εβραίοι πιέζουν προς επιτάχυνση των διαδικασιών για τη δημιουργία «κέντρου έρευνας και εκπαίδευσης για το ολοκαύτωμα», το οποίο σχεδιάζεται να ανεγερθεί σε χώρο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού. Ο Δ. Σαλτιέλ επισήμανε ότι «η ΓΑΙΑΟΣΕ μας έχει παραχωρήσει, έναντι μισθώματος, έκταση 12 στρεμμάτων στην περιοχή του παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού, έχουν προχωρήσει οι αρχιτεκτονικές μελέτες και βρισκόμαστε ήδη στη φάση της εξεύρεσης κεφαλαίων».
Φανταζόμαστε πως η κυβέρνηση-μαριονέτα των σιωνιστικών οργανώσεων (επιτροπών, κογκρέσων όπως θέλετε πείτε τις) θα φροντίσει άμεσα να λυθεί το μικρό αυτό πρόβλημα της χρηματοδότησης του έργου. Άλλωστε όλοι χρωστούν στον «εκλεκτό» λαό, που δολοφονεί αμείλικτα και δίχως την παραμικρή διεθνή αντίδραση μικρά παιδάκια στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Γ. Ορφανός, δεν άφησε περιθώρια αμφιβολιών σχετικά με τις προθέσεις της Χούντας επί του ζητήματος: «η λειτουργία του συγκεκριμένου κέντρου θα συμβάλλει στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε ζητήματα, όπως είναι ο ρατσισμός και η διαφορετικότητα των φυλών». Και πώς θα μπορούσε βεβαίως να κάνει διαφορετικά, από τη στιγμή που ο ίδιος ο πρόεδρός του είναι ο πρώτος διδάξας της τυφλής υπακοής στις εντολές των σιωνιστών, με ακλόνητο τεκμήριο αυτής της πραγματικότητας το γεγονός πως εκτέλεσε την εντολή τους για την αντισυνταγματική και παράνομη πολιτική δίωξη ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, της Χρυσής Αυγής.
Για να χρυσώσουν μάλιστα το χάπι, ο εκπρόσωπος της Χούντας δήλωσε πως θα μεταφέρει «εκεί που πρέπει» την πρόταση Σαλτιέλ για «κατάπαυση του πυρός στη Γάζα με μεσολάβηση της ελληνικής κυβέρνησης»! Την υποκρισία της συγκεκριμένης πρότασης, την καταδεικνύουν η ανακοίνωση του ΚΙΣ Ελλάδος ( το οποίο εκφράζει «την αλληλεγγύη του προς τους πολίτες και το Κράτος του Ισραήλ που για ακόμα μια φορά αναγκάζεται να διεκδικήσει το αυτονόητο δικαίωμα του να υπάρχει με ασφάλεια»!) οι ανακοινώσεις σιωνιστικών οργανώσεων των ΗΠΑ υπέρ της συνέχισης των εγκλημάτων του Ισραήλ στη Γάζα, καθώς και η πρόταση του εβραίου πρέσβη στις ΗΠΑ για να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στον σιωνιστικό στρατό κατοχής!