Carthago delenda est (Η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί!)


Τον 2ο αιώνα π.Χ. ο μεγαλύτερος εχθρός της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ήταν η Καρχηδόνα, μια εύπορη πόλη και εμπορική δύναμη της εποχής, ευρισκόμενη στα παράλια της Βορείου Αφρικής, στη σημερινή Τυνησία. Η Καρχηδόνα λόγω της στρατηγικής τοποθεσίας της στη Μεσόγειο, ήταν άμεση ανταγωνίστρια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, ενώ ήδη είχαν προηγηθεί δύο πόλεμοι ανάμεσα τους. Όταν το 153 π.Χ. ο Μάρκος Πόρκιος Κάτων ο Πρεσβύτερος την επισκέφτηκε, διαπίστωσε την ...

ραγδαία ανάπτυξή της και την όλο και αυξανόμενη οικονομική ευρωστία της.
Αντιλαμβανόμενος πως η Καρχηδόνα απειλούσε την ίδια την ύπαρξη της Αυτοκρατορίας, δεν έπαψε να τονίζει τον κίνδυνο που διατρέχει η Ρώμη. Όλες του οι αγορεύσεις στην Σύγκλητο, ανεξαρτήτως θέματος, ολοκληρώνονταν με τη φράση «Η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί». Πράγματι τα κατάφερε, καθώς θεωρείται ο βασικός υποκινητής του Τρίτου Καρχηδονιακού Πολέμου, που ολοκληρώθηκε με τη νίκη των Ρωμαίων και τον αφανισμό της Καρχηδόνας.
Επιστρέφοντας στο σήμερα, στην Ελλάδα της «ανάπτυξης» και της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης», ο κάθε Έλληνας μπορεί να αντιληφθεί την «Καρχηδόνα» του καιρού του. Την «Καρχηδόνα» που απειλεί ευθέως την ίδια του την ύπαρξη, που όμως δεν προετοιμάζεται πλέον αλλά έχει προ πολλού ξεκινήσει να εκτελεί το σχέδιο εξάλειψης όσων του έχουν απομείνει. Η Ελλάδα του 2014 σίγουρα δεν είναι αυτοκρατορία, αλλά συνεχίζει να κουβαλά την αρχέγονη κληρονομιά της που χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η «Καρχηδόνα» της εποχής μας, δεν είναι ένα γειτονικό κράτος αλλά, αντίθετα, βρίσκεται εντός των τειχών. Επικεφαλείς της είναι οι υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων, οι υπέρμαχοι των μνημονίων, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και η υπόλοιπη εγκληματική συμμορία τους. Αποτελούν τη Χούντα του Μνημονίου.
Απέναντι τους, όλοι οι Έλληνες. Χιλιάδες αυτοί που αυτοκτόνησαν μην αντέχοντας την λυσσαλέα επίθεση του καθεστώτος. Παράλληλα, συμπατριώτες μας κάθε ηλικίας εξαναγκάζονται να αφήσουν την προγονική γη για ένα κομμάτι ψωμί στο εξωτερικό, ενώ στη θέση τους η Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου τοποθετεί αλλόφυλους λαθραίους εισβολείς. Από αυτούς που αντέχουν ακόμα, ένα τρομακτικά μεγάλο ποσοστό είτε αντιμετωπίζει το φάσμα της ανεργίας, είτε εργάζεται κυριολεκτικά με μισθό πείνας και με τα όποια εργασιακά του δικαιώματα συνθλιμμένα.
Η Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ότι η προσωπική και Εθνική τους εξόντωση είναι αναγκαίο κακό - «θυσίες», το ονομάζουν - και πως το τέλος πλησιάζει. Πλησιάζει, αλλά είναι κι αυτοί οι «κακοί» που τους χαλάνε το παραμύθι. Αυτοί που σαν άλλοι Κάτωνες είχαν αντιληφθεί εδώ και καιρό τα επερχόμενα δεινά. Μπορεί κάποτε να ήταν λίγοι μα πλέον όχι απλά έχουν πληθύνει, αλλά μετεξελίσσονται σε έναν ορμητικό χείμαρρο εκατομμυρίων ψυχών. Στα πρόσωπα τους, στα πρόσωπα των Χρυσαυγιτών, η Χούντα του Μνημονίου αναγνωρίζει αυτούς που μπορούν να την καταστρέψουν ολοκληρωτικά.
Η Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου έστησε εναντίον μας μια τρισάθλια σκευωρία, κάνανε κουρελόχαρτο το Σύνταγμα το οποίο κατά τ’ άλλα υπερασπίζονται. Προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες, με κακόγουστες μυθιστορίες, φυλάκισαν τον Αρχηγό μας, άλλους 5 βουλευτές αλλά και απλούς Χρυσαυγίτες. Κι όμως, Εμείς παραμένουμε εδώ! Στέκουμε ακόμα όρθιοι, πιο αξιόμαχοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ! Ο λαός, αντί να μας φοβηθεί όπως περίμεναν, μας αγκάλιασε ακόμα περισσότερο. Μας αγκάλιασε γιατί στο βλέμμα μας δεν αντίκρισε τα αιμοσταγή τέρατα που προπαγανδίζει η Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου, αλλά αντίκρισε τα παιδιά του, τους γονείς του, τα αδέλφια του. Έτσι, ήρθαν και οι νέες διώξεις. Το είχε δηλώσει η επίορκη υπάλληλος της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης». Και μόνο που είσαι βουλευτής της Χρυσής Αυγής, είναι έγκλημα.
Επιχειρούν να βάλουν στη φυλακή ολόκληρη την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, νομίζοντας οι θλιβεροί πως έτσι θα σιγήσουμε. Πως θα σκύψουμε το κεφάλι και θα κάτσουμε «ήσυχα». Μπρος στον πανικό της, η Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου δεν ενδιαφέρεται ούτε για τον εξευτελισμό που υφίσταται στα μάτια και του πλέον αδαούς παρατηρητή, ο οποίος βλέποντας τη Χρυσή Αυγή να χτυπιέται με τόση μανία από το καθεστώς πείθεται μέχρι κι αυτός πως Εμείς είμαστε η μόνη και πραγματική λύση.
Άδικος ο κόπος τους όμως. Η Χρυσή Αυγή πλέον δεν σταματιέται ούτε με διώξεις ούτε με τίποτα. Ο νόμιμος πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί ακόμα πιο παθιασμένα, ακόμα πιο αποφασιστικά, ακόμα πιο επιτακτικά, μέχρι η Χούντα του Μνημονίου να καταστραφεί οριστικά και να αποτελέσει απλά μια μαύρη σελίδα της μακραίωνης, ένδοξης ελληνικής ιστορίας. Στη θέση κάθε άδικα φυλακισμένου Συναγωνιστή ξεπετάγονται ακόμα περισσότεροι, κρατώντας ψηλά τη Σημαία και συνεχίζοντας τον αγώνα. Δεν τους κάνουμε τη χάρη να υποχωρήσουμε, αλλά ούτε και να ακολουθήσουμε τα κελεύσματα τους προς την βαρβαρότητα. Ο νόμιμος πολιτικός μας αγώνας είναι το όπλο μας, είναι αυτό που κάνει τη Χούντα του Μνημονίου να κλυδωνίζεται. Είναι αυτό που εν τέλει θα φέρει την πολυπόθητη Νίκη και την πλήρη καταστροφή της Χούντας τους.
Μην ξεγελιέσαι, Έλληνα. Η Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου δεν θα σταματήσει στη Χρυσή Αυγή, αφήνοντας εσένα στην επίπλαστη ησυχία σου. Ο αληθινός τους στόχος είσαι ΕΣΥ. Για αυτό θα κληθείς να πάρεις μια απόφαση σύντομα. Θα συμβιβαστείς, συμμετέχοντας στον θάνατο της Πατρίδας σου; Ή θα ενώσεις τη φωνή σου μαζί μας, με τα «παιδιά της Χρυσής Αυγής», φωνάζοντας ως σύγχρονος Κάτων μέχρις εσχάτων με όλη σου τη δύναμη:

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

Γιάννης Παπαδόπουλος – Τ.Ο. Σερρών
xathess.gr