Χάος στην ψοφοδεξιά: Ντόρα και Καραμανλής προετοιμάζουν το έδαφος για τον "αποκεφαλισμό" του Σαμαρά


Ταχύτατες εξελίξεις αναμένονται στην Νέα Δημοκρατία, καθώς Ντόρα και Καραμανλής είναι αποφασισμένοι να ρίξουν μια ώρα αρχύτερα τον προδότη Σαμαρά που έχει συρρικνώσει την ψοφοδεξιά και την οδηγεί ολοταχώς σε ποσοστά "Πολιτικής Άνοιξης".
Η τελευταία συνάντηση των δυο σηματοδοτεί και το έναυσμα για το ροκάνισμα της καρέκλας ...
 
Σαμαρά, καθώς όπως αποκαλύπτει και το καθεστωτικό "Βήμα" υπάρχουν σαφείς διαφωνίες για την στρατηγική του πρωθυπουργού, ενώ βλέπουν και σημαντικά λάθη σε κρίσιμα πεδία.
Τα "κρίσιμα πεδία" για την Ντόρα και τον Καραμανλή δεν είναι άλλο από την τεράστια απώλεια και την διαρροή ψήφων από την ψοφοδεξιά προς την Χρυσή Αυγή, καθώς η συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών και η ενορχήστρωσης της σκευωρίας από το κλειστό περιβάλλον Σαμαρά, ήταν αυτή που "απελευθέρωσε" χιλιάδες ψηφοφόρους να ταχθούν με το αδίκως διωκόμενο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Αποκαλυπτικό είναι και το ρεπορτάζ από πηγές της Συγγρού που αναφέρεται σε σημαντική μερίδα βουλευτών της ΝΔ, με κεντρικό πυρήνα «καραμανλικούς» που θεωρούν ότι επιχειρείται να τεθούν στο αρχείο δύο σκοτεινές υποθέσεις που αφορούν την περίοδο Καραμανλή, αλλά και τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό.
Και οι υποθέσεις αυτές δεν είναι άλλες από το ζήτημα των υποκλοπών σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού και τα σχέδια δολοφονικής απόπειρας εναντίον του, καθώς και τα αλλοιωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που εμφάνιζαν το δημοσιονομικό έλλειμμα διογκωμένο.
Η αντίδραση της συγκεκριμένης νεοδημοκρατικής ομάδας (που μπορεί να φτάσει μέχρι και την άρση της εμπιστοσύνης της προς την κυβέρνηση Σαμαρά, δηλαδή την ανατροπή της) αριθμεί τουλάχιστον 10 βουλευτές, ενώ διευρύνεται με συνεχείς επαφές των βουλευτών της ομάδας αυτής με άλλους συναδέλφους τους. Εκείνο, δε, που απαιτούν είναι να φτάσει μέχρι τέλους η δικαστική διερεύνηση, ώστε να «καθαριστεί» πλήρως η κυβερνητική περίοδος Καραμανλή από σκιές, κάτι το οποίο "παγώνει" ο Σαμαράς με τις μεθοδεύσεις του.
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες σε συνδυασμό και με την έκβαση της "υπόθεσης της Χρυσής Αυγής" που θα απογυμνώσει πλήρως τους σκευωρούς και θα τους αφήσει έκθετους στον Λαό και την Δικαιοσύνη.