Η ΣΑΠΙΑ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΑΤΣΑΛΙ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ

Γράφει ο Αθανάσιος
Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Έχουμε πλέον βιώσει τις χείριστες και ειδεχθέστερες μεθοδεύσεις εναντίον του Κινήματός μας, έχουμε γίνει μάρτυρες και θύματα μίας πρωτοφανούς και απεχθέστατης δίωξης ιδεών και φρονημάτων, όμοια της οποίας δεν μπορεί κάποιος μελετητής της Ιστορίας να συναντήσει στη διαδρομή και την εξέλιξη των ανθρώπινων κοινωνιών.
Κάθε προσπάθεια παραλληλισμού και σύγκρισης διώξεων και τρομοκρατίας, σε βάρος ενός ...

ιδεολογικού Κινήματος, με αυτή που υφίσταται σήμερα το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα είναι απλά ανεδαφική και ατυχής.
Είναι φυσικά επόμενο και αναμενόμενο το γεγονός της δαιμονοποίησης και της σπίλωσης του Κινήματός μας από μία διεφθαρμένη, ξενόδουλη και προδοτική συμμορία ανυπόληπτων, ιδιοτελών και αδίστακτων ανθρωποειδών, οι οποίοι σφετερίζονται την κρατική (και παρακρατική) εξουσία εδώ και πάρα πολλά έτη.
Η απαρχή της εγκαθίδρυσης αυτής της σάπιας και ξενόδουλης ολιγαρχίας που αλληλοσπαράζεται, αλλά και ταυτόχρονα παραμένει συσπειρωμένη, ως μία γνήσια μαφιόζικη συμμορία, όταν απειλούνται τα σκανδαλώδη κι έκνομα συμφέροντά της, εντοπίζεται στην περίοδο της ίδρυσης του πρώτου ελεύθερου ελληνικού κράτους.
Πριν ακόμη το δένδρο της ελευθερίας προλάβει να τραφεί και να μεγαλώσει από το αίμα των ηρώων του 1821, κάποιοι κοτζαμπάσηδες, προεστοί και προύχοντες είχαν ήδη καταλάβει τα πόστα της εξουσίας και είχαν δώσει τα διαπιστευτήρια της δουλείας σε ξένα κέντρα εξουσίας.
Όλα αυτά τα χαμερπή, άθλια υποκείμενα φρόντισαν να ελέγξουν τον (υποτυπώδη ακόμη εκείνη την εποχή) κρατικό μηχανισμό και να τον χρησιμοποιήσουν για την ηθική και φυσική εξόντωση των μεγάλων ηρώων του Εθνικού Αγώνα (Κολοκοτρώνης, Δεληγιάννης), των οποίων το μόνο “έγκλημα” ήταν η αθωότητα, η ανιδιοτέλεια και η ηθική τους ακεραιότητα.
Πολλούς συμπαραστάτες βρήκαν οι ξενόδουλοι εξουσιαστές, ανάμεσά τους και απλούς, φτωχούς και συνάμα φοβισμένους και ποδηγετημένους, ακόμη κι εγκληματικά στοιχεία του χειρίστου είδους.
Η Ιστορία δυστυχώς (κι ευτυχώς για το Έθνος μας) επαναλαμβάνεται, έτσι και τη σήμερον ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ έχουν συστρατεύσει, εκτός από τη δική τους έκνομη συμμορία, κι ένα σωρό ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, είτε ιδιοτελείς, είτε φοβισμένους, καθώς και πάσης φύσεως εγκληματικά στοιχεία, προερχόμενα από τον εγκληματικό χώρο της αναρχοαριστεράς.
Ο αντικειμενικός τους σκοπός είναι η δημιουργία μίας ΜΕΓΓΕΝΗΣ, εντός της οποίας “ελπίζουν” να συνθλίψουν το φρόνημα και την ψυχή των ελλήνων που έχουν πλέον ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ από την προπαγάνδα των τσοντοκάναλων κι έχουν ταχθεί στον όμορφο αγώνα της απελευθέρωσης της Πατρίδας από τα δεσμά της νεοταξικής επικυριαρχίας και της υποδούλωσης σε τραπεζίτες και πολυεθνικές.
Από τη μία πλευρά της μέγγενης οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ και ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ κρατικοί ΔΟΥΛΟΙ (ακόμη και το “υπάλληλοι” τους είναι πολύ)
και από την άλλη οι παρακρατικοί τρομοκράτες (της γνωστής “αγίας” και κρατικοδίαιτης αριστερής παρατάξεως), τρώνε τα λυσσακά τους για την καταστροφή του Εθνικού φρονήματος και την φυσική εξαφάνιση της Φυλής μας.
Δεν έχει όμως συνειδητοποιήσει όλος αυτός ο συρφετός των κρατικών-παρακρατικών, ότι οι “δαγκάνες” της μέγγενής τους είναι διαβρωμένες από το ψέμα, τη διγλωσσία, την κλεψιά, την προδοσία, τη διαφθορά, την αναξιοκρατία και την απληστία τους.
Οι ξενοκίνητες και καθοδηγούμενες μεθοδεύσεις του ψευδεπίγραφου και γελοίου ανοσιουργήματος, το οποίο έχουν το θράσος να κατονομάζουν “δημοκρατία”, αποτελούν απλά τις σπασμωδικές και απεγνωσμένες κινήσεις ενός θνησιγενούς προδοτικού καθεστώτος, το οποίο επιχειρεί να επεκτείνει τη μιαρή και προδοτική του ύπαρξη, με κάθε μέσο.
Οι ιδέες μας όμως και η Πίστη μας σε αυτές, είναι σφυρηλατημένες και ενισχυμένες ως ΑΤΣΑΛΙ, από το αυταπόδεικτο δίκαιο του αγώνα μας, ώστε να συντρίψουν αυτά τα σαθρά και γελοία δεσμά ενός σαπισμένου και άθλιου κρατικού εκτρώματος.
Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!