Για εκλογές ετοιμάζεται ο Αντωνάκης: Διαβάστε το σχέδιο του για να γαντζωθεί στην εξουσία


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας του Χατζηνικολάου, ο οποίος έχει εκ των έσω πληροφόρηση από την παλαιά θητεία του στην ΟΝΝΕΔ, ο Σαμαράς έχει αρχίσει και λαμβάνει εισηγήσεις για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών τον Οκτώβριο. Ο άνθρωπος πίσω από αυτές τις ...

εισηγήσεις είναι ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο σκοπός πίσω από αυτό το σχέδιο είναι το γάντζωμα της ΝΔ στην εξουσία.
Το σκεπτικό του Λαζαρίδη λέει ότι αν η ΝΔ προσπαθήσει να φτάσει στην εκλογή προέδρου, τελικά θα αποτύχει (παρά τις προσπάθειες για εξαγορά βουλευτών) και θα συρθεί σε πρόωρες εκλογές τις οποίες και θα χάσει πανηγυρικά. Μάλιστα αν αυτό το σενάριο γίνει πραγματικότητα, τότε ο Τσίπρας θα έχει νωπή λαϊκή εντολή, ευκολότερο έργο και επιπλέον δεν θα έχει πρόβλημα με την εκλογή του Προέδρου, αφού αυτή θα απαιτεί μόνο 151, τους οποίους και θα έχει.
Έτσι η σκέψη του Λαζαρίδη είναι να προκληθούν εκλογές τώρα, τον Οκτώβριο. Αν κερδίσει η ΝΔ δεν θα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, αφού θα χρειάζεται και πάλι να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν όμως κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε η ΝΔ θα μπορέσει να του «φορτώσει» την αποτυχία και να προκαλέσει και πάλι εκλογές σε λίγους μήνες.
Όσον αφορά τον πραγματικό εχθρό της κλεπτοκρατίας, την Χρυσή Αυγή, η συνταγή της ΝΔ είναι πολύ απλή. Με την αγαστή συνεργασία των παραδικαστικών αρχών θα φροντίσουν ώστε να βρίσκονται στην φυλακή ή κατ’ οίκον περιορισμό ή χωρίς δικαίωμα συμμετοχής σε πολιτική δράση όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Αυτό σε συνδυασμό με την εδώ και ένα χρόνο αντισυνταγματική και παράνομη αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, θεωρούν ότι θα είναι αρκετό για να εκμηδενίσει την πολιτική δραστηριότητα του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών. Πλανώνται πλάνην οικτράν βεβαίως, αφού και πάλι η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μοναδικός κερδισμένος των εκλογών, προκαλώντας τρόμο στα γαλάζια, πράσινα και ροζ παπαγαλάκια.
Όπως αναφέρει, σχετικά, το δημοσίευμα της Real News, πολλά είναι τα στελέχη της ΝΔ που τάσσονται υπέρ του παραπάνω σχεδίου. Το μόνο στο οποίο επιφυλάσσονται και θέτουν ως όρο για την διεξαγωγή αυτού του σχεδίου είναι  το πώς θα πηγαίνουν οι δημοσκοπήσεις τόσο για αυτούς, όσο και για τον «εταίρο πλήρους ευθύνης» το ΠΑΣΟΚ.
Οπότε αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε εντός του καλοκαιριού, είναι μία ακατάσχετη παροχολογία από την κυβέρνηση, η οποία θα επιχειρήσει να κοροϊδέψει τον κοσμάκη, ώστε να την ψηφίσει. Τον Σεπτέμβριο θα παραγγείλουν τις πρώτες δημοσκοπήσεις, ώστε να δουν ποια θα είναι τα αποτελέσματα, πριν ακόμα ο κόσμος γυρίσει από τις διακοπές και εγκολπωθεί στην καθημερινή μιζέρια του μνημονίου και της καταστροφής. Αν τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά (κυρίως για το ΠΑΣΟΚ…) τότε θα ανακοινώσουν προσφυγή στις κάλπες. Αν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, τότε θα συνεχίσουν τις… βαλίτσες, μπας και καταφέρουν να εκλέξουν πρόεδρο της δημοκρατίας.