Οι Εθνικιστές είναι στα κελιά και η αριστερά στηρίζει Σαμαρά: Βρώμικο παιχνίδι Τσίπρα - ΚΚΕ με τις υπογραφές για το δημοψήφισμα


Σήμερα οδηγήθηκαν σιδηροδέσμιοι ενώπιον των πραιτωριανών του Σαμαρά ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι Συναγωνιστές Χρήστος Παππάς και Ιωάννης Λαγός. Παραλλήλως κορυφωνόταν η συζήτηση περί της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για την ΔΕΗ, ύστερα από υποκριτική πρόταση του Τσίπρα.
Χαρακτηρίζουμε την πρόταση υποκριτική διότι πολύ απλά πρόκειται για ένα παίγνιο μεταξύ κυβέρνησης – αριστεράς και ΜΜΕ, προκειμένου να πολωθεί τεχνητά το κλίμα, χάριν ...

ψηφοθηρίας από τους δύο μέλλοντες εταίρους. Αυτό με την αγαστή συνεργασία του «αντισυστημικού» ΚΚΕ.
Ο Τσίπρας έκανε την πρόταση και έπρεπε να μαζέψει 120 υπογραφές βουλευτών, προκειμένου να φέρει την κυβέρνηση ενώπιον του Ελληνικού Λαού. Σε περίπτωση που κατάφερνε να μαζέψει τις υπογραφές θα γινόταν μία ακόμα ονομαστική ψηφοφορία στην Βουλή για το αν οι Βουλευτές συμφωνούν να αποφασίσει ο Λαός για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Δεν επρόκειτο, βέβαια, να περάσει μία τέτοια πρόταση, αφού θα απαιτούσε και τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά θα στιγμάτιζε τις δύο αυτές κλεπτοκρατικές συμμορίες, επειδή αρνήθηκαν να καταφύγουν στην λαϊκή ετυμηγορία.
Ο Τσίπρας εξασφάλισε καταρχήν την συνεργασία του Καμμένου και ακολούθως συνεννοήθηκε με το ΚΚΕ, ώστε αυτό να αρνηθεί την πρόταση για δημοψήφισμα, ώστε να μην έρθει σε άσχημη θέση η συγκυβέρνηση του Μνημονίου. Παράλληλα έβαλε τον Βίτσα να δηλώσει πως σε αυτή την προσπάθεια δεν θέλουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.
Ας κάνουμε κάποια απλά μαθηματικά: 71 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συν 13 του Καμμένου συν 5 ανεξάρτητοι που έχουν δηλώσει ότι θα υπογράψουν μας κάνει 89 υπογραφές. Αν υπογράψουν και οι 21 ανεξάρτητοι θα έχουμε 105 υπογραφές και το εγχείρημα πάλι θα πέφτει στο κενό, εφόσον ο Τσίπρας απαξιεί για τους 16 βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Από την άλλη αν ο Τσίπρας δεν εμπλεκόταν σε μικροκομματικά παίγνια η κυβέρνηση θα ερχόταν σε αδιέξοδο, χωρίς να απαιτείται ούτε η ψήφος του ΚΚΕ, ούτε τα παρακάλια σε δήθεν ανεξάρτητους, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι πλήρως εξαρτώμενοι από τη χούντα Βενιζέλου Σαμαρά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με την συγκυβέρνηση του μνημονίου, όντας ο επόμενος εταίρος «πλήρους ευθύνης», γι’ αυτό και βρίσκεται στο απυρόβλητο, τόσο από τα αργυρώνητα ΜΜΕ, όσο και από την κυβέρνηση. Από την άλλη οι μοναδικοί εχθροί του καθεστώτος, οι μοναδικοί ειλικρινώς εκπροσωπούντες τον Ελληνικό Λαό σήμερα βρίσκονται ενώπιον των ανακριτών και αργότερα θα μεταφερθούν και πάλι στα γκούλαγκ της Λαϊκής Δημοκρατίας του Σαμαριστάν για περαιτέρω «αναμόρφωση».


Ιδού πως αντιμετωπίζει το αντεθνικό καθεστώς του εκπροσώπους του Ελληνικού Λαού:



Ιδού πως αντιμετωπίζει το αντεθνικό καθεστώς αυτούς που κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό:


Πραγματικά αυταπόδεικτο ποιος είναι ο συστημικός και ποιος ο αντισυστημικός!