ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ… ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ – ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γράφει ο Αντίοχος
Άρχισαν να… εκδηλώνονται οι πρώτοι συνομιλητές του Μπαλτάκου, για το κόμμα-μαϊμού που ετοιμάζει η πιάτσα Συγγρού για ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή.
Έτσι, μιλώντας στον Βήμα fm, ο αποχωρήσας από το συνονθύλευμα του προέδρου Πάνου και νυν ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Γ. Νταβρής, είπε ότι οι ανεξάρτητοι βουλευτές είναι έτοιμοι να ...

ιδρύσουν νέο κόμμα και περιμένουν πλέον μόνο την κατάλληλη στιγμή για τις ανακοινώσεις.
Εμφανίστηκε μάλιστα πολύ… φουριόζος, ζητώντας την παραίτηση του προέδρου Καρόλου, προκειμένου να πάει άμεσα η χώρα στις εκλογές.
Πιο σαφής, ήταν ο επίσης αποχωρήσας από το κόμμα των… Καμμένων, Β. Καπερνάρος, ο οποίος μιλώντας στην RealNews είπε ότι «Η χώρα έχει ανάγκη από ένα Πατριωτικό Ενωτικό Κίνημα. Ένα δεξιό κόμμα –έτσι όπως το αντιλαμβάνεται η παραδοσιακή δεξιά παράταξη- που θα επωμιστεί τη βαριά ευθύνη…».
Μάλιστα, η εφημερίδα τονίζει ότι όλα αυτά τα λέει ο Καπερνάρος μετά από συνάντηση που είχε με τον Τάκη Μπαλτάκο, στην οποία φάνηκε να υπάρχουν δυνατότητες σύμπλευσης.
Μόνο που ο Μπαλτάκος έχει από νωρίς ξεκαθαρίσει, ότι το «δεξιό» κόμμα-μαϊμού θα γίνει μόνο και μόνο για να συγκεντρώσει τους «διάσπαρτους δεξιούς ψηφοφόρους» και όσους μπορεί από την Χρυσή Αυγή και μετά –όμορφα κι ωραία- να συνεργαστεί με τη νουδούλα. 
Σε κάθε περίπτωση, προβλέπω ότι οι… μαϊμουδιάρηδες θα φάνε τα μούτρα τους! Γιατί –όπως πάντα- λογαριάζουν χωρίς τον… ξενοδόχο ελληνικό λαό!