Ρεσιτάλ παλιανθρωπιάς από τον Μπουτάρη: Θέλει να εκδιώξει από το δημοτικό συμβούλιο την ΑΜΕΑ σύμβουλο της Χρυσής Αυγής


Ρεσιτάλ παλιανθρωπισμού δίνει ο εκλεκτός της γερμανόδουλης μνημονιακής συγκυβέρνησης, Μπουτάρης (κοινώς Αλί Μπουτάρογλου…), στο δήμο Θεσσαλονίκης.
Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Έγραψε στο καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής» ο συστηματικός συκοφάντης της Χρυσής Αυγής, «Βηματοδότης»:

«Μόλις είδε το χρυσαυγίτικο σόου στη βουλή ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης κάλεσε όλες τις παρατάξεις του δήμου σε έκτακτη σύσκεψη με θέμα πως θα αντιμετωπιστούν πιθανοί τραμπουκισμοί στο δημοτικό συμβούλιο. Στο δήμο Θεσσαλονίκης έχουν εκλεγεί δύο δημοτικοί σύμβουλοι του νεοναζιστικού αυτού μορφώματος. “Τραμπουκισμούς δεν πρόκειται να επιτρέψω, ας το καταλάβουν από τώρα” λέει ο κ. Μπουτάρης και σκοπεύει να αλλάξει τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου. Το θέμα, εξηγεί, δεν είναι να τους αποβάλλεις από την αίθουσα όταν παρεκτρέπονται αλλά πώς τους βγάζεις έξω από αυτήν σε περίπτωση που οι χρυσαυγίτες αρνηθούν. “αυτό θα εξετάσουμε με τις παρατάξεις για να βρούμε λύσεις” λέει».
Πού έγκειται η παλιανθρωπιά του; Στο ότι, εκτός από τον βουλευτή του Κινήματος Α. Ματθαιόπουλο, δημοτική σύμβουλος με την «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη» εξελέγη η συναγωνίστρια Κωνσταντίνα - Ευρυδίκη Ασλανίδου, που είναι ΑΜΕΑ! Και ποιους τρόπους σκέπτεται να χρησιμοποιήσει για να την βγάλει έξω από το συμβούλιο, με το ζόρι, αν «παρεκτραπεί» (δηλαδή αν τολμήσει να καταφερθεί εναντίον του); Άγνωστον. Πάντως, παραπάνω αφήνει να εννοηθεί ότι γι’ αυτή τη βρωμοδουλειά, μπορεί και να βάλει μπράβους! Και ενώ όλοι ξέρουν την περίπτωση της συναγωνίστριας Ασλανίδου, κανένας "ανθρωπιστής" του «συνταγματικού τόξου» δε μιλάει!  

(ΥΓ): Και σε κάθε περίπτωση, Μπουτάρηδες και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» (ψοφοδεξιοί, κλεφτοπασόκοι και σταλινικοί), ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ! Τίποτα άλλο, προς ώρας…


ethnikismos.net