Σεισμός στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Σεισμός όπου πηγαίνει η Χρυσή Αυγή σε κάθε πόλη και χωριό της Ελλάδας! Ούτε σε ταξί δεν κάνουν συγκεντρώσεις τα δήθεν "πρώτα κόμματα" (ΝΔ και Σύριζα). Σε κάθε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, μέγα πλήθος χιλιάδων Ελλήνων δίνει δυναμικό και αγωνιστικό παρόν.
 ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ... 3ο ΚΟΜΜΑ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! ...





Εκατοντάδες Έλληνες επιφύλαξαν θερμή υποδοχή με επευφημίες και συνθήματα στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο.







 


Εικόνες από την τελετή εγκαινίων




Στο χώρο της πλατείας Δικαστηρίων μπροστά από το Ξενοκράτειο πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες από τον Αρχηγό και τους βουλευτές, με κύριο άξονα αναφοράς τον συμβολισμό της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και την Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων.


Ειδικά ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος είπε στην αρχή της ομιλίας του πως είναι τιμή για τον ίδιο που βρίσκεται στην ιερή πόλη της Ελλάδας απαγγέλοντας μάλιστα και στίχους του Διονύσιου Σολωμού.


Ωστόσο ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η αναφορά στην Κύπρο και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, όπου ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είπε ότι οι εικόνες με την Ελλάδα είναι εντελώς διαφορετικές. Από την μια πλευρά ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών της Κύπρου και από την άλλη αντίστοιχες ουρές στα συσσίτια και τις λίστες ανεργίας του ΟΑΕΔ στην Ελλάδα.


Ο Συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, υπεύθυνος νομού Αιτωλοακαρνανίας έκανε εκτενή αναφορά στην προσφορά του Μεσολογγίου στην δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού Κράτους.