Αυτό είναι το "Ρεσάλτο": Η εγκληματική οργάνωση αναρχικών Κερατσινίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ


 «Ο κ. Κούζηλος φέρεται, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, να συμμετείχε σε επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στον Κοινωνικό Χώρο Ρεσάλτο, στο Κερατσίνι, περίπου τέσσερις μήνες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα».
Τούτη την «εμπιστευτική» πληροφορία δημοσιοποίησαν τα «φιλαλήθη, έγκυρα και αντικειμενικά ...

(πάνω απ' όλα)» μέσα μαζικής εξαπάτησης, προκειμένου να πείσουν την κοινή γνώμη για το δίκαιο -υποτίθεται- της αποφάσεως των ανακριτριών και του εισαγγελέως. Έπρεπε να βρεθεί μια αστεία έστω δικαιολογία, ούτως ώστε να δικαιολογηθεί η προφυλάκιση ενός ακόμη βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ενός φλογερού Πατριώτη, συνεπούς Εθνικιστή και άψογου οικογενειάρχη, του Νίκου Κούζηλου.
Ο χαρακτηρισμός «κοινωνικός χώρος» για την γιάφκα εγκληματικότητας υπό τον τίτλο «Ρεσάλτο», εντάσσεται στη γενικότερη φρασεολογία της πλέον σεκταριστικής μαρξιστικής πλέμπας, η οποία μεταξύ άλλων, είναι εκείνη που αναγνωρίζει στους κόκκινους τρομοκράτες τον τίτλο του «κοινωνικού αγωνιστή». Βεβαίως, είναι διαφορετικό η συγκεκριμένη φρασεολογία να ακούγεται από παρακρατικούς αριστερούς, ή έστω από κρατικοδίαιτα μαρξιστικά κοπρόσκυλα της δημοσιογραφίας και εντελώς ξέχωρο, να υιοθετείται από την δήθεν ανεξάρτητη, αστική δικαιοσύνη.
«Κοινωνικός χώρος» λοιπόν, η γιάφκα Ρεσάλτο, σύμφωνα με τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου και τον εισαγγελέα Ντογιάκο. Τελικά μήπως ο Άρειος Πάγος έχει μετατραπεί από την εγκληματική συμμορία Σαμαρά-Βενιζέλου σε γραφείο Τύπου του Indymedia και ακραίων αριστερίστικων παρακρατικών οργανώσεων;
Η υιοθέτηση από την δικαιοσύνη, ενός κατηγορητηρίου σαθρού και γελοίου, το οποίο βρίθει ανακριβειών, αναπόδεικτων μυθευμάτων και ψευδομαρτυριών, με το οποίο οι ανθελληνικές συμμορίες της κοινοβουλευτικής και της άκρας αριστεράς συκοφαντούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όχι σήμερα αλλά εδώ και δεκαπέντε έτη, καθιστά σαφή και την διάθεση με την οποία οι ανακρίτριες και ο εισαγγελέας αντιμετωπίζουν τους κατηγορουμένους, εκλεγμένους από τον Ελληνικό Λαό βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: η πατριδοκάπηλη και ψοφοδεής δεξιά του Σαμαρά, παραχώρησε σε επίορκους αριστεριστές δικαστικούς λειτουργούς το δικαίωμα να ποινικοποιήσουν το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας που δέχεται συνέχεια δολοφονικές επιθέσεις από παρακρατικά στοιχεία με γνωστή εγκληματική δράση.
Υπερβολές, θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος. Αναμφισβήτητα όμως, δεν θα μπορούσε να το ισχυριστεί όποιος δει τι είδους «κοινωνικός χώρος» είναι η γιάφκα παρακρατικών Ρεσάλτο.



Παρατίθεται, δημοσίευμα της φυλλάδας «Ελευθεροτυπία», με ημερομηνία 7 Δεκεμβρίου 2009:
«Η έφοδος της Αστυνομίας στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι «Ρεσάλτο», που βρίσκεται στη διασταύρωση της λεωφόρου Δημοκρατίας με την οδό Ερμού, έγινε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, παρουσία εισαγγελέα.
Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε, αρχικά, ότι έκανε 22 προσαγωγές και πως μέσα στο στέκι βρέθηκαν: 200 άδεια μπουκάλια, δύο σφυριά, τρεις βαριοπούλες, δύο καλέμια, δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό, επτά κοντάρια, τρία κράνη, έξι αντιασφυξιογόνες μάσκες και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, τον οποίον, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι προσαχθέντες προσπάθησαν να καταστρέψουν. Αργότερα ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν ακόμη: επτά αντιασφυξιογόνες μάσκες και μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης.
Από την Αστυνομία χθες έγινε γνωστό ότι «δεν προέκυψε κάτι» από την έρευνα του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Ενώ όσον αφορά τη χειροβομβίδα ερευνάται αν έχει ληφθεί «ως λάφυρο» από αστυνομικές δυνάμεις στο πρόσφατο παρελθόν».
Αυτά έγραφε η καθεστωτική, ακροαριστερή φυλλάδα Ελευθεροτυπία, τον Δεκέμβριο του 2009. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που βρέθηκε στη γιάφκα, δεν προέκυψε κάτι. Προφανώς, η προσπάθεια να τον καταστρέψουν -όπως αναφέρει η αστυνομία-, έγινε επειδή οι παρακρατικοί δεν είχαν εκείνη την ώρα κάτι καλύτερο να κάνουν.
Το στοιχείο όμως το οποίο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, είναι πως μεταξύ των συλληφθέντων παρακρατικών, βρίσκονταν τα παιδιά του τότε αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γρηγόρη Νιώτη.
Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009, η ιστοσελίδα zougla.gr ανήρτησε την παρακάτω είδηση:

"Η προσαγωγή των παιδιών του Γρηγόρη Νιώτη, η οποία αργότερα μετετράπη σε σύλληψη, έγινε στο στέκι των αντιεξουσιαστών στο Κερατσίνι «Ρεσάλτο» . Πρόκειται για ένα παλαιό σπίτι που χρησιμοποιείται από αντιεξουσιαστές, στο οποίο οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων βρήκαν 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 3 κράνη, 7 κοντάρια, εύφλεκτα υλικά και μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης. (.)Επικοινωνήσαμε με τον αντιπρόεδρο της Βουλής, ο οποίος μας επιβεβαίωσε τη σύλληψη των παιδιών του, λέγοντάς μας ότι η τελευταία φορά που επικοινώνησε τόσο με τον υιό του όσο και με την κόρη του ήταν σήμερα το πρωί."
 «Γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα παλαιό σπίτι, στο οποίο μπορούσε ο οποιοσδήποτε να περνά τον ελεύθερο χρόνο του». Ο Γρηγόρης Νιώτης τόνισε χαρακτηριστικά «Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και στα παιδιά μου, άλλωστε είναι ενήλικες, η κόρη μου είναι δικηγόρος και ο υιός μου είναι στο μεταπτυχιακό του».
Χρειάζονται κι άλλα στοιχεία για να αντιληφθεί ο καθένας το είδος των δραστηριοτήτων του «κοινωνικού χώρου» Ρεσάλτο; Και οι ανακρίτριες και ο εισαγγελέας αναφέρουν ως «κοινωνικό χώρο» την τρομοκρατική αυτή γιάφκα, ενώ ταυτόχρονα κατηγορούν την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας ως «εγκληματική οργάνωση»!
Επιπλέον παραθέτουμε την ανακοίνωση της Αστυνομίας και μερικά από τα «ευρήματα» του «κοινωνικοί χώρου»
05-12-2009: Φωτογραφίες με κατασχεμένα αντικείμενα από έρευνα σε οίκημα στο Κερατσίνι
Αστυνομικοί της Δ/νσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιούν σήμερα το απόγευμα από 17.00 ώρας, έρευνα παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, σε οίκημα επί της οδού Ερμού στο Κερατσίνι.
Εντός του οικήματος βρίσκονταν και προσήχθησαν είκοσι (20) άτομα, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· 200 μπουκάλια κενά
 


· 2 σφυριά

· 3 βαριοπούλες


· 2 καλέμια

· 2 μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό


· 7 κοντάρια

· 3 κράνη

· 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες


· 1 Ηλεκτρονικός Υπολογιστής, τον οποίο οι προσαχθέντες επιχείρησαν χωρίς επιτυχία να καταστρέψουν

1 χειροβομβίδα κρότου-λάμψης

Η έρευνα επαληθεύει πληροφορίες της Δ/νσης Ασφάλειας Αττικής ότι ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργούσε ως παρασκευαστήριο εκρηκτικών υλικών και ορμητήριο επιθέσεων.
Επίσης στις 22:45 ώρα το ίδιο βράδυ συνελήφθησαν μέσα στο Δημαρχείο Κερατσινίου (41) άτομα τα οποία, αφού παραβίασαν την είσοδο του κτιρίου και εισήλθαν σε αυτό, προκάλεσαν φθορές στους εσωτερικούς χώρους και τις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου και πετούσαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Προηγουμένως, είχαν τοποθετήσει εμπόδια στους γύρω δρόμους για να αποτρέψουν την προσέλευση των αστυνομικών δυνάμεων.

Ερευνάται η πιθανή συμμετοχή τους σε βιαιότητες και φθορές γύρω από το κτίριο της οδού Ερμού στο Κερατσίνι, στο οποίο είχε προηγηθεί επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.
 


Όλοι οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα το πρωί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.