Ενόχληση του ΔΟΛ για την επίσκεψη των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό


Σε καθημερινή βάση ο «Βηματοδότης» ασχολείται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Συνήθως, οι αναφορές  του αποτελούν προϊόν αχαλίνωτης φαντασίας, όπου η ψιθυρολογία και το κοινωνικό κουτσομπολιό συναντώνται προκειμένου να δημιουργήσουν μια κατάπτυστη σύνθεση. Αυτή την φορά, υπό τον τίτλο «Συνωστισμός στον Κορυδαλλό, ο «Βηματοδότης» αναφέρεται αρχικά στην ...

προφυλάκιση του Συναγωνιστή Νίκου Κούζηλου.
Επηρεασμένος από την σκέψη της Ρεπούση ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος αρέσκεται να χρησιμοποιεί την λέξη συνωστισμός. Χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη λέξη μέσα στο κείμενο ο «Βηματοδότης» χαρακτηρίζει ως «μεγάλο συνωστισμό Χρυσαυγιτών» την επίσκεψη των τριών Ευρωβουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Κορυδαλλό, προκειμένου να συναντηθούν με τον Αρχηγό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τους υπόλοιπους παράνομα έγκλειστους Βουλευτές του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Γράφει χαρακτηριστικά ο «Βηματοδότης» ότι «Πρόκειται να επισκεφθούν τον προφυλακισμένο «Φύρερ» οι τρεις νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές για να πάρουν γραμμή. Πώς δηλαδή να… διεθνοποιήσουν τη φυλάκιση του αρχηγού τους και της παρέας του». Ο εμπαθής δημοσιογράφος μάλλον θα είδε την έκφραση «φύρερ» σε κάποιο από τα κατοχικά φύλλα του «Ελεύθερου Βήματος» και των «Αθηναϊκών Νέων», τα οποία συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές, και θα την ανέσυρε από την λήθη.
Όσο για την «διεθνοποίηση», όσο κι αν δεν του αρέσει αυτό, όλη η Ευρώπη θα μάθει ότι στη Ελλάδα του Μνημονίου καταπατούνται, συν τοις άλλοις, και τα πιο στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Ότι η πρόσφατα καταγεγραμμένη τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας όχι μόνο έχει στερηθεί ό,τι αυτονόητο δικαιούται λόγω ακριβώς της Λαϊκής της απήχησης, όχι μόνο δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα εκφοράς του λόγου της σε κρατικά και ιδιωτικά ΜΜΕ αλλά αντιμετωπίζεται όχι ως Νόμιμο Πολιτικό Κόμμα αλλά ως κοινοί εγκληματίες.
Εντελώς ανέντιμα και παράνομα επιχειρείται εδώ και πολλούς μήνες η ηθική και πολιτική διαπόμπευση και εξόντωση Ανθρώπων, οι οποίοι έχουν την ατυχία να μην ανήκουν στο λεκτικό και εξωθεσμικό τερατούργημα του «συνταγματικού τόξου». Πολύ περισσότερο, αυτό το αισχρό σύγχρονο κυνήγι μαγισσών έχει και δολοφονημένους Χρυσαυγίτες, με φυσικούς αυτουργούς τους ψυχοπαθείς δολοφόνους της κόκκινης τρομοκρατίας και ηθικούς αυτουργούς όλους όσοι αντιμετώπισαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως «αποβράσματα, ανθρωποειδή και ντροπή του ανθρωπίνου γένους», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από κάποιον.
«Η παρέα του αρχηγού», δημοσιογραφάκο του ΔΟΛ, είναι το 10% και οι 537.000 Έλληνες που ψήφισαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όλη η Ευρώπη, λοιπόν, θα πληροφορηθεί ότι στην Ελλάδα υπάρχει μια κοινοβουλευτική χούντα, η οποία έχει χάσει κάθε ηθικό, πολιτικό και νομικό έρεισμα. Ένα ανελεύθερο καθεστώς, που αφήνει τους  κλέφτες να κυκλοφορούν κανονικά, ενώ προφυλακίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους μόνο και μόνο για τις Ιδέες τους.

Γιώργος Μάστορας