Λίγο πριν την Χρυσή Αυγή


Ένα μήνυμα λίγες ημέρες πριν από την ψήφο σου, ένα μήνυμα σε αυτούς που ψάχνουν απεγνωσμένα δανεικά για να ζήσουν, σε αυτούς που δεν απαντούν στα τηλέφωνα επειδή τους ψάχνουν οι τράπεζες κι όμως ψήφισαν τους υπαλλήλους των τραπεζών, σε αυτούς που τα παιδιά τους μετανάστευσαν κι ...
όμως ψήφισαν αυτούς που έδιωξαν τα παιδιά τους.
Σε σας απευθύνομαι… που την ώρα της μάχης τροχίζετε το σπαθί του εχθρού σας.
Είναι πολλοί αυτοί που θησαυρίζουν και εκμεταλλεύονται τον ιδρώτα σου, πολλοί οι καρεκλοκένταυροι που εισπράττουν παχυλούς μισθούς χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό, αμέτρητοι μιζαδόροι και διεφθαρμένοι, επίορκοι που τσεπώνουν φακελάκια, είμαι σίγουρη πως όλοι αυτοί κρατούν με νύχια και με δόντια την διαπλεκόμενη κυβέρνηση.. και είναι πολλοί.
Έφτασε η μέρα που ο Ιούδας όχι μόνο δεν επέστρεψε τα τριάκοντα αργύρια, όχι μόνο δεν μετανόησε, όχι μόνο δεν αυτοκτόνησε, αλλά διεκδικεί και θέση.
Αυτά είναι τα σημεία των κακών καιρών μας.
Έλληνα, μην γονατίσεις.
Ξέρω πως απογοητεύτηκες και κουράστηκες.
Μην δώσεις αυτή την ευτυχία στους εχθρούς σου, δεν έχεις δικαίωμα να γονατίσεις γιατί σε λίγο έρχεται μια ολόχρυση Αυγή, η Ελλάδα θα ανθίσει, μην τους αφήσεις να την σκοτώσουν, γιατί αν τους το επιτρέψεις, τότε εσύ θα την έχεις σκοτώσει.
Μένουμε όρθιοι, τους αντικρίζουμε και τους πολεμάμε.
Η ψήφος μας είναι Ιερή.
Σε λίγο μια ολόχρυση Αυγή θα ξεπροβάλλει
Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Πηνελόπη Κιοσσέ