Ο Αλέξανδρος Γέροντας ξανά στην πρώτη γραμμή του Πολιτικού Αγώνα


Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας, μετά από πολύμηνη προσωπική μάχη για την αποκατάσταση των βαρύτατων πληγών από την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση της 1ης Νοεμβρίου του 2013 στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, βρίσκεται ξανά στις επάλξεις του Πολιτικού Αγώνος και κοντά στους Συναγωνιστές του.
Το προσωπικό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στα γραφεία της Βουλής, ενισχύεται πλέον με ...

έναν Σύντροφο του οποίου οι περγαμηνές λάμπουν! Ο συναγωνιστής Α. Γέροντας διορίζεται σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος στη βουλή, συνδράμοντας τον Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην πρώτη γραμμή.
Υπενθυμίζεται ότι ο Συναγωνιστής Γέροντας τραυματίστηκε σοβαρά κατά την τρομοκρατική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου του 2013, έξω από τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης του Κινήματος, την ίδια ώρα που έπεφταν από τα πυρά θρασύδειλων παρακρατικών οι συναγωνιστές μας Γιώργος Φουντούλης και Μάνος Καπελώνης.
Μήνες τιτάνιων προσπαθειών απαιτήθηκαν, προκειμένου ο Αλέξανδρος Γέροντας να σταθεί ξανά στα πόδια του. Παρά τις σφοδρές αντιξοότητες τις οποίες αντιμετώπισε, η θέλησή του τον ανέδειξε νικητή.
Κοντά στην αγαπημένη του οικογένεια, πλάι στους συναγωνιστές του, πλήρης Πίστεως στον Αρχηγό, στο Κίνημα και την Πατρίδα, ο Συναγωνιστής Γέροντας είναι σήμερα πιο δυνατός από ποτέ, έτοιμος να προσφέρει ξανά στον τιτάνιο Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία!