Μυριδάκη Γεωργία υπ. Ευρωβουλευτής: «Ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι η πραγματική δύναμη της Εθνικής Αντίστασης!»


Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Μυριδάκη Γεωργία έδωσε συνέντευξη στο πατριωτικό ενημερωτικό ιστολόγιο Elnewsgr.
- Γιατί επέλεξες να στηρίξεις τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή και όχι έναν άλλο πολιτικό σχηματισμό; Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πιστέψεις τον Λαϊκό Σύνδεσμο;
Επέλεξα να ενταχθώ στις τάξεις της Χρυσής Αυγής πριν 10 χρόνια. Ήταν συνειδητή επιλογή μου γιατί παρά το νεαρό της ηλικίας μου καταλάβαινα ότι μόνο η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα πιστεύω μου, τις παραδόσεις αλλά και τις ανάγκες του Έλληνα για μια ισχυρή πατρίδα που η δικαιοσύνη και ...

ισονομία θα έχουν κυρίαρχο ρόλο.
- Είναι τελικά το κίνημα των Ελλήνων Eθνικιστών ένα κίνημα που φέρνει κοντά του όλο και περισσοτέρους νέους και νέες ελληνίδες; Και αν ναι γιατί συμβαίνει αυτό;
Πράγματι όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι έρχονται στη Χρυσή Αυγή! Αυτό συμβαίνει γιατί τα Ελληνόπουλα τα διακατέχει βαθιά αγάπη για την πατρίδα τους! Τα Ελληνόπουλα έχουν ιδανικά και θέλουν να παλέψουν για κάτι καλύτερο!! Ερχόμενοι στη Χρυσή Αυγή, οι νέοι άνθρωποι, θέλουν να αγωνιστούν και να στείλουν το δικό τους μήνυμα, το μήνυμα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
- Ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος της Ελληνίδας στον ελληνικό εθνικισμό και την πατρίδα γενικότερα;
Οι γυναίκες της αρχαίας Σπάρτης θα πρέπει να είναι το σημερινό μας πρότυπο.. ο ρόλος της Ελληνίδας στον Εθνικισμό είναι το χρέος της στο γένος! Η Eλληνίδα πρέπει να βάζει προτεραιότητα στην ζωή της την δημιουργία οικογένειας. Η ελληνική φυλή έχει ανάγκη από νέα ελληνόπουλα μεγαλωμένα με αξίες και αγάπη για την πατρίδα! Αυτό είναι το βασικότερο, από κει και πέρα μια γυναίκα και δη Ελληνίδα έχει τεράστια δύναμη και μπορεί να προσφέρει σε πολλούς τομείς ισάξια και το ίδιο αποτελεσματικά.
- 2014… και υποψήφια ευρωβουλευτής. Το είχες σκεφτεί ποτέ και ποια ήταν η πρώτη σου σκέψη όταν σου προτάθηκε αυτή η θέση;
Όταν μου προτάθηκε αυτή η θέση ένιωσα υπερήφανη! Είναι μεγάλη η τιμή που μου κάνει το κίνημα μέσα στο οποίο μεγάλωσα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να φάνω αντάξια, να προσπαθήσω και να καταφέρνω το καλύτερο για την πατρίδα μας, τον λαό μας, για ένα καλύτερο μέλλον, εθνικό και δημιουργικό για τα παιδιά μας.
- Μπορεί η Χρυσή Αυγή να φέρει να πάνω κάτω και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο; Και σε ποια Ευρώπη πιστεύεις;
Η Χρυσή Αυγή μπορεί, ναι, να φέρει τα πάνω κάτω και στο ευρωκοινοβούλιο γιατί είναι ένα εθνικιστικό κίνημα που απαρτίζεται από ανθρώπους που τιμούν την ιστορία τους, τους προγόνους και το αίμα τους! Υπερήφανοι που δεν προσκυνούν κανέναν και το έχουν αποδείξει και στο ελληνικό κοινοβούλιο με αποτέλεσμα να έχουμε τις παράνομες διώξεις. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα φέρει έναν νέο αέρα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, θα εκπροσωπήσει τον ελληνικό λαό επάξια και θα είναι η πραγματική δύναμη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. Ήρθε η ώρα για την Ευρώπη των Εθνών και όχι των διεθνών τοκογλύφων και τραπεζιτών.
- Ποια είναι η δική σου υπόσχεση αν σε επιλέξει ο ελληνικός λαός;
Είμαι πολιτικός «στρατιώτης» της Χρυσής Αυγής εδώ και 10 χρόνια. Ιδέες, Ιδανικά, Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη, Φυλή, Πατρίδα πάνω σε όλα αυτά ήταν ο δικός μου αγώνας και ο αγώνας όλο των συναγωνιστών και του κινήματος μας έχοντας πάντα στην πρώτη γραμμή τον Αρχηγό μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκο. Δεν τα παράτησα ΠΟΤΕ και δεν θα τα παρατήσω και τώρα, αυτή είναι η δική μου υπόσχεση προς όλους εσάς και αυτή η υπόσχεση θα γίνει πράξη είτε εκλεγώ είτε όχι.
- Τι μήνυμα θες να δώσεις στον ελληνικό λαό και γιατί πρέπει να επιλέξει στις ευρωεκλογές την Χρυσή Αυγή;
Η ώρα της νίκης πλησιάζει ,το ψέμα τους και η κοροϊδία τους θα τελειώσει εδώ. Μια νέα αυγή του ελληνισμού θα χαράξει και θα καταλάβουν όλοι στην Ευρώπη ότι υπάρχει ένα κίνημα στην Ελλάδα που θα κρατήσει Θερμοπύλες μέχρι τέλους… ένα τέλος που θα έρθει μόνο όταν θα είναι νικηφόρο!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ! Έχουμε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του λαού μας που είναι και η δύναμη μας. Θα αγωνιστούμε για μια ελεύθερη Ελλάδα, για ένα μέλλον νικηφόρο για τα παιδιά μας.
Ζήτω η Νίκη! Ζήτω ο Αρχηγός! Ζήτω η Ελλάδα!
Μυριδάκη Γεωργία - Υποψήφια ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή