Προεκλογικός οργασμός σε όλη την Ελλάδα: Δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής σε Βόρεια Προάστια, Σαλαμίνα, Αίγιο, Αττική, Πειραιά και Συνέντευξη του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής


5 η ώρα το χάραμα και κάποιοι επιλέγουν να μην βρίσκονται στα κρεβάτια τους. Κλιμάκιο συναγωνιστών επισκέφτηκε την ιχθυόσκαλα ώστε να ενημερώσουν πολιτικά τους εργαζόμενους και να συζητήσουν μαζί τους. ...



Παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι την Ελληνικής Αυγής Ηλίας, Παναγιώταρος - υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Κούζηλος - υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιώς, ο Περικλής Μουλιανάκης - υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς, ο Σωτήρης Δεβελέκος - υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και ο Ηλίας Κατσαφάδος - υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιώς.

Οι συναγωνιστές αφουγκράστηκαν και κατανόησαν γρήγορα τα προβλήματα των εργαζομένων έπειτα από εκτενείς συζητήσεις με τον καθένα ξεχωριστά, μα και εκείνοι τους υποδέχτηκαν πολύ θερμά, αφού δεν χρειάστηκε και πολύ ώστε να καταλάβουν πως οι συναγωνιστές είναι "δικοί" τους άνθρωποι.

Παράλληλα εξελίχθηκε με απόλυτη επιτυχία πολιτική δράση (διανομή εφημερίδων - φυλλαδίων).


Τ.Ο. Βορείων Προαστίων (Εξόρμηση στους Δήμους Βριλησσίων, Μελισσίων και Πεντέλης)

Πολυπληθές κλιμάκιο ‎της Τοπικής Οργανώσεως Βορείων Προαστίων με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής Ανδρέα Φωτόπουλο και τον γραμματέα της Τοπικής Μιχάλη Μπέλλο έδωσαν δυναμική παρουσία στους Δήμους Βριλησσίων, Μελισσίων και Πεντέλης.

Έγινε διανομή μεγάλης ποσότητας προεκλογικού υλικού σε σπίτια καταστήματα, περαστικούς και οδηγούς συνομιλώντας ταυτόχρονα με τους δημότες για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο.
Σε αντίθεση με τα προεκλογικά περίπτερα διαφόρων κομμάτων του «Δημοκρατικού» τόξου για τα οποία υπήρχε πλήρης αδιαφορία από τον κόσμο (εντελώς άδεια), οι επευφημίες και οι παροτρύνσεις από τους πολίτες προς τα παιδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά και εξέπληξαν ακόμα και μας τους ίδιους.

Οι δράσεις και εξορμήσεις της Τ.Ο Βορείων Προαστίων θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλο τον Βόρειο Τομέα.


T.O. Βορείων Προαστίων: Ενημερωτική δράση στο Μαρούσι

Κλιμάκιο ‎της Τοπικής Οργανώσεως Βορείων Προαστίων με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής Ανδρέα Φωτόπουλο έδωσε δυναμική παρουσία στη περιοχή του Αμαρουσίου.
Έγινε διανομή μεγάλης ποσότητας προεκλογικού υλικού και εφημερίδων στην τοπική Λαϊκή, αγορά σε καταστήματα, περαστικούς και οδηγούς συνομιλώντας ταυτόχρονα  με τους δημότες για τα  προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και τα τρέχοντα φλέγοντα θέματα.

Σε αντίθεση με τα προεκλογικά περίπτερα διαφόρων κομμάτων του «Δημοκρατικού» τόξου για τα οποία υπήρχε πλήρης αδιαφορία από τον κόσμο (εντελώς άδεια) και σε αυτήν την περιοχή, για ακόμα μια φρα οι επευφημίες και οι παροτρύνσεις από τους πολίτες προς τα παιδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν κάτι  παραπάνω από ενθαρρυντικά και πραγματικά είναι πηγή δύναμης για συνεχίσουμε τον αγώνα μας..

Μυνήμα προς κάθε κατεύθυνση οι δράσεις και  εξορμήσεις της Τ.Ο Βορείων Προαστίων θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και σφοδρότητα σε πείσμα όλων των Ανθελληνικών κύκλων.
ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Τρίτη και Παρασκευή 19:00 - 21:00
Τηλ: 210 2810610



Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Μιχάλη Παπαδημητρίου, στο Αγκίστρι



Ο υποψηφιος αντιπεριφερειάρχης Νησων Μιχαήλ Παπαδημητρίου επισκέφτηκε την Τετάρτη 7/5 το Αγκιστρι , μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Νήσων Αριάδνη Δρυμούση και Χρήστο Κουκούλα με την συνοδεία συναγωνιστών από την Τ. Ο. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Σαλαμίνος. Οι συναγωνιστές πραγματοποίησαν περιοδεία μαζί ντόπιους συναγωνιστές , μοιράζοντας έντυπο υλικό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για την Αττική , συνομιλώντας με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και με τους υποστηρικτές του κινήματος , δίνοντας την υπόσχεση ότι δεν θα κάνουν βήμα πίσω αγωνιζόμενοι για Εθνική Αλληλεγγύη , Εντιμότητα και Ασφάλεια.


Κλιμάκιο της Τ.Ο. Αιγίου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην Ακράτα

Ομιλία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4/5 στην περιοχή της Ακράτας όπου κλιμάκιο της Τ.Ο. Αιγίου μαζί με τον συναγωνιστή και βουλευτή Αχαΐας κύριο Μιχάλη Αρβανίτη βρέθηκε εκεί ώστε να μιλήσουν στους φίλους του κινήματος μας. Την ομιλία άνοιξε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Αιγίου Βασίλειος Μερτής όπου αναφέρθηκε σε τοπικά ζητήματα της Αιγιαλείας, στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Υποψ. Ευρωβουλευτής Ιωάννης Μέμος όπου μας ανέλυσε τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για το Βορειοηπειρωτικό και τέλος τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής κύριος Μιχάλης Αρβανίτης όπου συζήτησε και σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με τον κόσμο.Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν σε όλη την Αιγιαλεία, ραντεβού στις 25 Μαίου κύριοι καθεστωτικοί!
ΑΙΓΙΟ:
Αιγιαλέως 62, Αίγιο
Σάββατο 19:00-21:00
Τηλ. 6987105281



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Ενημερωτική δράση της “Ελληνικής Αυγής” για την Περιφέρεια Αττικής στην Σαλαμίνα. Επίδειξη πολιτικής δύναμης και επιρροής από την Ελληνική Αυγή Σαλαμίνος, με εντυπωσιακή δράση και έντονη παρουσία σε λαϊκή αγορά επί της Αιαντείου.
Κατοπιν οι συναγωνιστές επισκέφτηκαν την κεντρική αγορά στην περιοχή των Αμπελακίων και τέλος τις κεντρικές καφετέριες της παραλίας του Αγ.Νικολάου. Επικεφαλής της δράσης ήταν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης νήσων Παπαδημητρίου Μιχαήλ , συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Δρυμούση Αριάδνη και Κουκούλα Χρήστο , καθώς επίσης και από κλιμάκιο συναγωνιστών /στριών από την Τ. Ο. Χρυσής Αυγής Σαλαμίνος.


Ομιλία Υπ. Ευρωβουλευτή Δρ. Γεώργιου Γαλέου στην Σαλαμίνα

Προλογίζοντας ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων Μιχαήλ Παπαδημητρίου ενημέρωσε τους παρευρισκομένους της τοπικής για όλες τις πολιτικές δράσεις της εβδομάδος που πέρασε καθώς επίσης και αυτές έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Ενημέρωσε επίσης για την εκδήλωση- παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τις ευρωεκλογές. Στην συνέχεια διευκρίνισε ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία προς τις εκλογές και ότι ο αγώνας πρέπει να ενταθεί στο μέγιστο. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να καλύψουμε τα τμήματα ως εκλογικοί αντιπρόσωποι και να είμαστε παρόντες στα καλέσματα της τοπικής ή της κεντρικής διοίκησης.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Δρ. Γαλέος Γεώργιος (διδάκτωρ οικονομίας του πανεπιστημίου της Ζυρίχης) ο οποίος αφού συστήθηκε , τόνισε ότι τα μηνύματα που έχει λάβει , στην προεκλογική του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα , δεν ήταν απλά ελπιδοφόρα αλλά ΝΙΚΗΦΟΡΑ! Κατόπιν έκανε μια απλή ανάλυση για την απάτη του πρωθυπουργού Σαμαρά όσον αφορά το πρωτογενές πλεόνασμα και ότι δεν πρόκειται να υπάρξει τέτοιο , εάν δεν υπάρχει πρωτογενές παραγωγή (αγροτική , κτηνοτροφική και βιομηχανική) καθώς επίσης σε βάθος χρόνου , εθνικό νόμισμα. Τέλος επεσήμανε την σημασία των εκλογικών ποσοστών και πόσο καθοριστικό θα είναι το αποτέλεσμα αυτών , στην αποφυλάκιση του Αρχηγού και των υπολοίπων συναγωνιστών. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής καταχειροκροτήθηκε από την γεμάτη από κόσμο αίθουσα.
ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087



Συνέντευξη υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Χακλιδικής με την Ελληνική Αυγή Ήλκου Κοσμά 8/5/2014