Ο Σύριζα και τα "σκυλάκια του καναπέ" ή ποιά είναι τα αποτελέσματα του πανικού

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Τι κάνει στ’ αλήθεια το καθεστώς πανικού. Όταν νιώθεις ότι εν τέλει χάνεις τον κόσμο κάτω από τα πόδια σου και ότι η εξέλιξη των καταστάσεων, έχει ξεφύγει από τον έλεγχό σου.
Πανικός λοιπόν και στην Κουμουνδούρου κατόπιν των αποκαλύψεων Μπαλτάκου, για την επικείμενη καταιγιστική άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Γιατί η απλή λογική πλέον υπαγορεύει, ότι αφού παρ όλες τις διώξεις, τις σκευωρίες, τον διασυρμό, τις φυλακίσεις, την  άθλια συνεχή προβοκάτσια και κατασυκοφάντηση από τα ΜΜΕ, παρά την ...

ακροαριστερή τρομοκρατία και τις δολοφονίες των Συναγωνιστών μας στο Ν. Ηράκλειο, τα εκλογικά ποσοστά μας εν όψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών συνεχώς ανεβαίνουν και οι αίθουσες που διεξάγονται οι προεκλογικές μας εκδηλώσεις είναι ασφυκτικά γεμάτες, μετά τα αδιάσειστα στοιχεία που κατέθεσε στο κοινοβούλιο ο Συναγωνιστής μας Ηλίας Κασιδιάρης και που αποτελούν δηλώσεις του δευτέρου στην κυβερνητική ιεραρχία και όχι κάποιου ανώνυμου λούμπεν μάρτυρα, όπως είναι αυτοί που χρησιμοποιούνται από το διεφθαρμένο κατεστημένο κατά της Χρυσής Αυγής, αποδεικνύοντας περίτρανα την σκευωρία και την κατάχρηση εξουσίας εκ μέρους της κυβέρνησης, η δύναμη του Εθνικιστικού Κινήματος θα εκτιναχθεί στα ύψη.
Η προοπτική λοιπόν στο εγγύς μέλλον να αποτελούμε την αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι σε μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλεί έντονη εφίδρωση στην Κουμουνδούρου, με αποτέλεσμα να προβαίνουν στις κάτωθι δηλώσεις :
«Οι συνομιλίες Μπαλτάκου- Κασιδιάρη αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας την ύπαρξη διαύλων επικοινωνίας μεταξύ του Μαξίμου και της Χρυσής Αυγής στο ανώτερο επίπεδο. Ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης, ένας από τους πιο έμπιστους συνεργάτες του Πρωθυπουργού, είχε αναλάβει το ρόλο του εκπροσώπου του κ. Σαμαρά σε αυτή την ανίερη συμμαχία με σκοπό να υλοποιήσουν από κοινού τα βρώμικα τους σχέδια ενάντια στο λαϊκό κίνημα. Το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου θέλει μάταια να παρουσιαστεί ως αντισυστημικός κέρβερος που διώκεται για τις ιδέες της, συνομιλούσε με συνεργάτη του Πρωθυπουργού, όπως αρμόζει σε ένα σκυλάκι καναπέ».
Απέναντι σε αυτές τις ανακόλουθες, ανερμάτιστες, και αλλοπρόσαλλες δηλώσεις, μόνο την βαθιά μας συμπάθεια μπορούμε να αντιπαραθέσουμε, όπως επίσης την ρήση  «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι».
Ακριβώς επειδή παρασκηνιακά είχαμε συνάψει ανίερη συμμαχία με την κυβέρνηση για να υλοποιήσουμε από κοινού τα βρώμικα σχέδια μας ενάντια στο Λαϊκό κίνημα, πήραν σηκωτούς ξημερώματα από τα σπίτια τους τον Αρχηγό και πέντε βουλευτές μας, τους περιέφεραν μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς σιδηροδέσμιους χωρίς στοιχεία, αποδείξεις και ντοκουμέντα ευτελίζοντας και ισοπεδώνοντας κάθε έννοια δημοκρατίας και δικαιοσύνης, καταστρατηγώντας το τεκμήριο της αθωότητας και εν τέλει φυλάκισαν άμεσα τους τρείς και μετά από λίγους μήνες φυλάκισαν άλλους τρείς, ξεσκονίζοντας τα κελιά και για την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα.
Ενώ οι «επαναστάτες» του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανώς πλέον στηρίζουν ως συνοδοιπόροι την δράση των ακροαριστερών τρομοκρατικών συμμοριών, υπεραμύνονται της 17 Νοέμβρη, δηλώνουν φίλοι στο fb με δολοφόνους αθώων πολιτών, προτρέπουν τον Λαό να μαζέψει ξύλα, πέτρες και αναπτήρες και να αρχίσει να ανοίγει κεφάλια, δεν ενοχλούνται εις τι, ούτε καν σε επίπεδο παρατήρησης.  
Βουλευτές δε του ΣΥΡΙΖΑ που είναι εμπλεκόμενοι σε καταχρήσεις, έκδοση ακάλυπτων επιταγών, φοροδιαφυγή όχι απλά δεν παραπέμπονται, αλλά ούτε καν ψηφίζεται η άρση της βουλευτικής τους ασυλίας.
Από τα ανωτέρω αποσαφηνίζεται πλήρως ποιον στηρίζει το άθλιο καθεστώς της αστικής δημοκρατίας και ποιόν θεωρεί ουσιαστικό του αντίπαλο.
Όσο για το σκυλάκι του καναπέ, καλά θα είναι να μην μιλάνε οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τι άλλο από «σκυλάκι ράτσας» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο πρόεδρος τους, όταν πριν λίγους μήνες έγλυφε τα χέρια των αξιωματούχων του Στέητ Ντιπάρτμεντ και του αμερικανοεβραϊκού λόμπυ κατά το ταξίδι του στις ΗΠΑ, στο οποίο μάλιστα δεν παρέλειψε να κατηγορήσει την Χρυσή Αυγή, καταλύοντας κάθε μορφή δεοντολογίας και ήθους. Τι άλλο από «ευγενές» κατοικίδιο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο άνθρωπος που από την μια ομιλεί για το διεθνές προλεταριάτο και την σοσιαλιστική δικαιοσύνη και από την άλλη συνεστιάζεται με τον Δασκαλόπουλο και τον ΣΕΒ και με την απαστράπτουσα κυρία Γιάννα.
Διότι το φλερτ του Αλέξη με το μεγάλο κεφάλαιο είναι πλέον ηλίου φαεινότερο, ασχέτως της αριστερίστικης μπουρδολογίας που προβάλει ως διαλεκτική.
Δεν συνεχίζουμε γιατί δεν έχει νόημα να αναλύουμε το αυτονόητο.
Αγαπητοί του ΣΥΡΙΖΑ, «οψόμεθα εις Φιλίππους», στις κάλπες, στα τέλη Μαΐου. Εκτός φυσικά και αυτό είναι το πλέον πιθανό, συμμαχήσετε με την κυβέρνηση Σαμαρά, «ποιώντας την νήσσα», όσον αφορά τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου για να μας θέσετε εκτός εκλογικής διαδικασίας.
Από αισχρούς και αήθεις πολιτικάντηδες, από σαλτιμπάγκους που εμπαίζουν σε πλήρη ενορχήστρωση με την αστική δημοκρατία τον Λαό, τα πάντα είναι αναμενόμενα.