Κόκκινοι τρομοκράτες κυκλοφορούν ελεύθεροι και συνεχίζουν να απειλούν


Αφού πρώτα το αντεθνικό Καθεστώς τους αφήνει ελεύθερους, αφήνοντας αστυνομία και δικαστική εξουσία να μεταθέτουν η μία στην άλλη το μπαλάκι των ευθυνών, κατόπιν διαρρέει προς τους πρόθυμους δημοσιογράφους τις φήμες περί επικείμενου μεγάλου τρομοκρατικού χτυπήματος.
Σύμφωνα λοιπόν με τις εκτιμήσεις υψηλόβαθμων αξιωματικών της αστυνομίας, το μανιφέστο-παρωδία Μαζιώτη και Ρούπα επιχειρεί να θολώσει τα νερά, εν αναμονή μεγάλου τρομοκρατικού χτυπήματος.
Χαρακτηριστικό της κρατικής ανοχής στους αριστερούς τρομοκράτες, το γεγονός πως οι ίδιες ...

αστυνομικές πηγές διαρρέουν πως διαθέτουν πληροφορίες για την προσπάθεια των τρομοκρατών να αγοράσουν συγκεκριμένου είδους οπλισμό από κυκλώματα ποινικών, κάνοντας λόγο για εκτοξευτήρες RPG. Με απλά λόγια, οι κρατικές αρχές έχουν γνώση των κινήσεων των τρομοκρατικών ομάδων, αλλά αδυνατούν να τους συλλάβουν.
Η εξαπάτηση και ο αποπροσανατολισμός του Ελληνικού Λαού δεν έχει προηγούμενο. Είναι όμως απορίας άξιο, για ποιο λόγο τρομοκράτες οι οποίοι τυγχάνουν ενίοτε της ένθερμης συμπαράστασης των κομματικών συμμοριών της αριστεράς δεν συλλαμβάνονται. Μήπως επειδή αντεθνικό Κράτος και αριστερό παρακράτος έχουν κοινό εχθρό;
Διόλου συμπτωματικά, ο Αρχηγός και βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή βρίσκονται παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι, ενώ οι μιζαδόροι και κλέφτες των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου αλλά και οι κόκκινοι τρομοκράτες κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας, απειλώντας.
Άλλωστε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία του αστείου Δένδια έχει σοβαρότερα ζητήματα για ν' ασχοληθεί: ακόμα αναζητεί τα «οπλοστάσια» και τις «εκατόμβες θυμάτων» της Χρυσής Αυγής.