Τρέμει ο Καμίνης από την υποψηφιότητα Κασιδιάρη και διαψεύδει τα ίδια τα λεγόμενά του


«Σπρώχνεται» συνεχώς από τα συστημικά ΜΜΕ ο πλέον αποτυχημένος δήμαρχος που έχει γνωρίσει η Αθήνα.
Ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης συνεντευξιαζόμενος στο Star, στα πλαίσια της τακτικής «παίρνω σβάρνα όλα τα κανάλια», μίλησε μεταξύ άλλων και για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λέγοντας ότι την εξέθρεψε ο παλαιοκομματισμός, η διαφθορά, η ατιμωρησία των πολιτικών, μαζί με τα προβλήματα στις γειτονιές της Αθήνας. Μάλιστα, είπε ότι «εγώ ήμουν ο πρώτος που αντιτάχθηκε εμπράκτως στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν φοβάμαι καμία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», ενώ στη συνέχεια εκτίμησε...

 ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα περάσει στον δεύτερο γύρο.
Φαίνεται ότι ο Καμίνης εκτός από ανίκανος φροντίζει να διαψεύδει και τα ίδια τα λεγόμενά του. Την Πέμπτη 6 Μαρτίου είχε βγει στο Mega και είχε πει ότι «αν υπάρχει υποψήφιος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον δεύτερο γύρο, να δεσμευτούν όλοι ότι θα ψηφίσουν τον αντίπαλό του», ενώ στην περίπτωση κατά την οποία δεν περάσει ο ίδιος είπε ότι «αν υπάρχει υποψήφιος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο δεύτερο γύρο θα ψηφίσω τον αντίπαλό του».
Αντί λοιπόν να φάσκει και να αντιφάσκει, διαψεύδοντας τα ίδια τα λεγόμενά του, ας αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα ότι δεν πρόκειται να φτάσει ο ίδιος στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Γιατί άλλο πράγμα οι στημένες με κραυγαλέο τρόπο δημοσκοπήσεις και άλλο η κοινωνική πραγματικότητα, η οποία έχει κατατάξει τον Καμίνη ως τον ορισμό της δημαρχιακής αποτυχίας.

Γιώργος Μάστορας