Νέο καρφί από την Πιπιλή: «Τσιγκούνης ο Σαμαράς»


Μεγάλο μπελά φαίνεται ότι έχουν βρει στη ΝΔ με την περίπτωση της Φωτεινής Πιπιλή. Η βουλευτής της ΝΔ όποτε ανοίγει το στόμα της για να υπερασπιστεί την κομματική γραμμή προβαίνει σε γκάφες, οι οποίες εκθέτουν την παράταξή της.
Έτσι, μετά τους χαρακτηρισμούς «ρουφιάνος» και «καρφί» που απεύθυνε προς τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, επειδή αυτός ανέφερε ονομαστικά κάποιον υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας ως ...

ομοφυλόφιλο, χωρίς όμως να τον πει ψεύτη και συκοφάντη, επιβεβαιώνοντας έτσι ουσιαστικά τις καταγγελίες του, η Πιπιλή «ξαναχτύπησε» με θύμα αυτή τη φορά τον ίδιο της τον αρχηγό Αντώνη Σαμαρά!
Συγκεκριμένα, σε μια συζήτηση που έγινε για τα περισσότερα από 16.000 ευρώ τα οποία δαπανήθηκαν για τα κουλουράκια (!) που σερβίρονται με τον καφέ στις επίσημες αποστολές που υποδέχεται η Βουλή, η Πιπιλή προέβη σε μια αποκάλυψη ότι ο Αντώνης Σαμαράς «είναι τσιγκούνης. Σφιχτός από την φύση του. Για να φανταστείς μόνο μια φορά με έχει κεράσει».
Αυτή την  νηφάλια (…) δήλωση έκανε η Πιπιλή, χαρακτηρίζοντας τσιγκούνη τον Σαμαρά. Σπαγκοραμμένος, τσιφούτης, φραγκοφονιάς, δηλαδή, για να χρησιμοποιήσουμε και κάποιες άλλες εκφράσεις που χρησιμοποιεί ο Λαός μας.
Αν μη τι άλλο οι απόψεις της Πιπιλή «τιμούν» ιδιαίτερα τον παριστάνοντα τον πρωθυπουργό, ο οποίος ξεμπροστιάζεται ακόμη και από τους κομματικούς του υφισταμένους.

Γιώργος Μάστορας