Σείστηκαν τα Σπάτα στην παρουσίαση του υποψηφίου Δημάρχου της "Ελληνικής Αυγής" - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ και ΒΙΝΤΕΟ


Σε μία αίθουσα που απεδείχθη πραγματικά πολύ μικρή για να χωρέσει το πλήθος των Ελλήνων δημοτών πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για τον Καλλικρατικό Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος". ...Ο Συναγωνιστής και υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος Γρηγόρης Γερακόπουλος ζήτησε την στήριξη των Ελλήνων δημοτών για να μπορέσει η "Ελληνική Αυγή" να αγωνιστεί για το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον του δημότη και τόνισε ότι πρώτιστο μέλημα μας θα είναι η διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στα πεπραγμένα του Δήμου.

Η Συναγωνίστρια και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Μοσχοπούλου, αναφέρθηκε στις δυσμενείς επιπτώσεις που επέφερε η μονοδρόμηση της κεντρικής οδού Βασιλ. Παύλου στον εμπορικό κόσμο, προκαλώντας οικονομική ασφυξία και μαρασμό, στα ληστρικά τέλη που καλούνται να καταβάλλουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, στην έλλειψη διδακτικού προσωπικού στα σχολεία της περιοχής και στο πρόβλημα της αποχέτευσης.

Ο Συναγωνιστής και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αδαμάντιος Σωτηρόπουλος, τόνισε το μεγάλο οικολογικό έγκλημα που συντελείται στο δάσος της Αρτέμιδος με την συναποδοχή και συνενοχή του νυν Δημάρχου Μάρκου, όπως και την παράνομη ψήφιση του προϋπολογισμού για το έτος 2014, ενέργειες που έχουν επιφέρει τις πρώτες ποινές στον Δήμο από διοικητικά όργανα της Περιφέρειας!
Στην εκδήλωση πέρα από τους υποψηφίους, έδωσαν το παρόν οι Συναγωνιστές Βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος και η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα τρίψουμε στα μούτρα των τοκογλύφων τα ανθελληνικά μνημόνια! Τελικός κριτής είναι ο Έλληνας πολίτης, ο Έλληνας δημότης που θα δώσει την δύναμη στην Ελληνική Αυγή να «καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία! Την ίδια ώρα που τα γραφεία της Ν.Δ. ερημώνουν, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής αποδεικνύονται πολύ μικρά για να χωρέσουν τους Έλληνες που εμπιστεύονται το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα

Ο Συναγωνιστής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος μας υπενθύμισε τις ανίερες συμμαχίες του «εθνικού εργολάβου» Μπόμπολα με την συγκυβέρνηση των επικίνδυνων για το «δωράκι» που θα λάβει με την ανάθεση της αποκομιδής και την εκμετάλλευση των απορριμμάτων.

Η Συναγωνίστρια και υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Ευγενία Χρήστου τόνισε τις χιλιάδες αυτοκτονίες των Ελλήνων, απότοκο της εφαρμογής των ανθελληνικών μνημονίων και της προσπάθειας ποδηγέτησης της Χώρας από τα άνομα συμφέροντα.

Η "Ελληνική Αυγή" κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου συμπαγής, αρραγής, ως μία Ελληνική Εθνικιστική παράταξη που θα αγωνισθεί για το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον των δημοτών, ΜΑΖΙ με τους δημότες.

Και γι'αυτό ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!