Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΣΕΙΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 5 ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ… ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ;

Όπως σας ενημερώσαμε με ανάρτησή μας προ ημερών, αύριο Πέμπτη θα πρέπει να βρίσκονται στη βουλή ο Αρχηγός και οι 5 προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για να μιλήσουν ενώπιον της επιτροπής δεοντολογίας επί των άρσεων της ασυλίας τους για νέα «αδικήματα», που ζήτησε η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη». Προβλέψαμε επίσης στην ανάρτηση, ότι αυτό αποκλείεται να συμβεί και ότι οι συστημικοί θα βρουν κάποιον τρόπο ώστε να το αποτρέψουν. Χθες, λοιπόν, η πιάτσα Συγγρού εξέδωσε το εξής ανυπόγραφο «δελτίο τύπου» το οποίο δημοσίευσαν αυτούσιο όλα τα παπαγαλάκια...

της:
«Δεν θα βγουν από τη φυλακή οι βουλευτές της ΧΑ -Στον Κορυδαλλό η επιτροπή της Βουλής για την άρση ασυλίας τους
Στις φυλακές του Κορυδαλλού θα μεταβούν την επόμενη Πέμπτη τα μέλη της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, επί των αιτημάτων για άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καθώς φοβούνται πως τυχόν μεταγωγή των προφυλακισθέντων και η παρουσία τους στη Βουλή, θα δώσει πάτημα στους χρυσαυγίτες να μετατρέψουν την διαδικασία σε σόου.
Μάλιστα, για τον βουλευτή Κορίνθου Στάθη Μπούκουρα αναμένεται να γίνει έκτακτη μεταγωγή του από τις φυλακές Ναυπλίου στις φυλακές Κορυδαλλού, για μία ημέρα»
.
Αυτός ήταν ο πρώτος σκόπελος, τον οποίον ξεπέρασαν οι χουντικοί του αντισυνταγματικού τόξου, με επίσκεψη στον Κορυδαλλό (καλό είναι, για να συνηθίζουν κάποιοι απ’ αυτούς το… κλίμα των φυλακών). Αλλά, τα μέλη της συγκεκριμένης επιτροπής είναι λίγα, οπότε είναι δυνατή η μετάβασή τους στον Κορυδαλλό. Τι θα γίνει όμως όταν οι άρσεις της ασυλίας έρθουν στην ολομέλεια της βουλής; Όπου προβλέπεται από το νόμο που ψήφισαν οι ίδιοι οι συστημικοί, το δικαίωμα του βουλευτή που ζητείται η άρση της ασυλίας του, να απευθυνθεί στην ολομέλεια και να δώσει τις εξηγήσεις του για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν; Θα στερήσουν το δικαίωμα αυτό από τον Αρχηγό και τους 5 προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με το έτσι θέλω; Ή θα γίνει η ολομέλεια της βουλής στον… Κορυδαλλό; Εδώ σας θέλουμε ξεφτίλες!