ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

H Eλλάδα μας, η πατρίδα που μάτωσαν γιαυτήν στα  χρόνια που πέρασαν χιλιάδες Έλληνες, για να παραμείνει Ελεύθερη και ανεξάρτητη, η πατρίδα που έχουν στα στήθια τους βαθειά κλεισμένη ο Αρχηγός μας ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι αδίκως, παρανόμως και αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι Βουλευτές μας, όλοι οι υπόλοιποι προφυλακισμένοι συναγωνιστές, εσείς και εγώ, αλλά και όλοι όσοι παλεύουν με την λέξη Ελλάδα στο στόμα αψηφώντας τις όποιες δυσκολίες, ...
σύντομα ΔΕΝ θα είναι ίδια με την Ελλάδα που ξέραμε και αγαπήσαμε.
 
5 χρόνια συνεχόμενης ύφεσης, φτώχειας, ανεργίας,   χρεών για όλους, χαρατσιών, νέων και πιο νέων αλλά και παλαιότερων, 5 χρόνια μόνιμης δυστυχίας δεν τους είναι αρκετά! 5 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ!
 
Σήμερα, έχοντας ξεπουλήσει τα πάντα, προσπαθούν να περισώσουν ότι μπορούν από τις καταδικασμένες στη συνείδηση του Λαού πολιτικές καριέρες των ανδρείκελων της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.
 
Τα ραντεβουδάκια, πότε της συγκυβέρνησης και πότε του ΣΥΡΙΖΑ στα σπίτια των βαρόνων της διαπλοκής των ΜΜΕ, των νταβατζήδων μεγαλοεργολάβων συνεχίζονται ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
 
Μετταλεία, μαρίνες, λιμάνια, ακόμη και νησιά ολόκληρα!
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

Το Θριάσιο πεδίο έγινε η πίσω αυλή της Αττικής μαζεύοντας όλες τις ρυπογόνες και επιβαρρυντικές δραστηριότητες.
 
ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
 
Βιομηχανίες, βιοτεχνίες, αποθήκες, διϋλιστήρια, εμπορευματικοί σταθμοί, χαλυβουργία, ναυπηγεία, τα πάντα εδώ!
 
ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΑΝ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ – ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
 
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΙ ΕΤΑΖΑΝ.
ΤΙ;
ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.
ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!
 
Οι πολιτικάντηδες λοιπόν έχουν κάνει τις επιλογές τους! 
Και οι Έλληνες όμως τις δικές τους.
Όλο αυτό το αλισβερίσι, διοίκησης περιφέρειας και αντιπεριφέρειας με τους εργολάβους της διαπλοκής ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ! Στις 19 του Μαϊου η Αττική αλλάζει σελίδα ΚΑΙ νοοτροπία.

ΣΤΙΣ 19 ΜΑΪΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!
ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;
 
Και όλοι εμείς που ταλανιζόμαστε και δεινοπαθούμε, από τα άθλια ψέματα τους, έρμαια της υποκριτικής πολιτικής τους, θα ορθώσουμε το ανάστημα μας και μέσω της εκλογικής ετυμηγορίας, μέσω της επερχόμενης ψήφου μας θα γκρεμίσουμε στον Καιάδα της πολιτικής λήθης, τους ανθέλληνες, τους δοσίλογους, τους ριψάσπιδες, τους οικονομικούς εγκληματίες, τους αήθεις υποκριτές. 
Ηλίας Παναγιώταρος
Βουλευτής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ