Vae Victis!


Το τυραννικό Καθεστώς το οποίο εξουσιάζει την Πατρίδα, προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην υλοποίηση των αντεθνικών σχεδίων τα οποία φέρουν την σφραγίδα των διεθνών τοκογλύφων. Η οικονομική εξαθλίωση επεκτείνεται σε ολοένα και μεγαλύτερο πλάτος των λαϊκών στρωμάτων, η εθνική μας περιουσία ξεπουλιέται έναντι φαιδρού αντιτίμου, ενώ εσχάτως ελήφθησαν τα ...
 
δραματικά νέα της αισχρής προδοσίας του Κυπριακού Ελληνισμού.
Οι ηγεσίες και τα μέσα προπαγάνδας της πατριδοκάπηλης δεξιάς, εφήρμοζαν μέχρι τούδε την αποτελεσματική τακτική των κατηγοριών έναντι της αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ, προς εξαπάτηση των Ελλήνων πατριωτών. Πλέον, κάθε επιχείρημα της ψοφοδεξιάς έχει καταρριφθεί μιας και απεδείχθη κατά τρόπο περίτρανο και συνάμα εντυπωσιακό, πως η φιλελεύθερη παράταξη είναι εξίσου -αν όχι περισσότερο- ένοχη με τις αντεθνικές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και των κομμάτων της αριστεράς. Τα εγκλήματά της, αποτελούν τον αδιάψευστο και αναμφισβήτητο μάρτυρα των ανωτέρω: κυβερνητική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής, συντήρηση των υπαρχόντων και παραχώρηση νέων προκλητικών προνομίων στην ολιγαρχία του πλούτου, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στους ξένους, προδοτική αποδοχή του ανθελληνικού σχεδίου «επίλυσης» του Κυπριακού ζητήματος.
Τούτα είναι μονάχα όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, διότι έπονται και άλλα, για τα οποία η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά έχει προσυμφωνήσει. Η δε προσυμφωνία, αποτελεί το σύνθημα για να αρχίσει το λιβάνισμα της πολιτικής ηγεσίας της δυστυχούς Πατρίδος μας, από μέσα εξαπάτησης του εξωτερικού, τα οποία καλύπτονται με τον μανδύα της «εγκυρότητας και αξιοπιστίας». Επί της ουσίας, οι διθύραμβοι των ξένων για τις «επιτυχίες» της Χούντας του Μνημονίου, είναι η επιβράβευση των εγχώριων υποτακτικών τους για την προδοσία του Λαού μας, είναι η επιβράβευση των πολύτιμων στους διεθνείς τοκογλύφους υπηρεσιών τους.
Για να κατανοήσει κανείς το βαρύ πλήγμα που υπέστη το Καθεστώς των φαύλων και διεφθαρμένων, από την είσοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στη Βουλή των Ελλήνων, αρκεί να διερωτηθεί τι θα είχε συμβεί αυτά τα τελευταία δύο σχεδόν χρόνια, αν η Χρυσή Αυγή απουσίαζε από το κέντρο επικύρωσης (και όχι λήψης) των κυβερνητικών αποφάσεων.
Απαιτείται η στοιχειώδης μονάχα λογική για να αντιληφθεί ο καθένας πως το επίπεδο των μισθών και των συντάξεων θα ήταν ήδη στα 300 ευρώ, πως η μεσαία τάξη θα είχε κιόλας ισοπεδωθεί, πως και η τελευταία σπιθαμή εθνικής γης θα είχε ξεπουληθεί στους ξένους (όπως ξεπουλήθηκαν μαρίνες και λιμάνια σε Τούρκους από την «πατριωτική» ΝΔ), πως οι ενεργειακοί πόροι της Ελλάδος θα τύγχαναν της συνεκμετάλλευσης με τους «καλούς» γείτονες Τούρκους, πως θα είχε κλείσει η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς απατεώνες, πως θα ήμασταν ήδη σε διαπραγματεύσεις με Τουρκία και Αλβανία για Θράκη και Τσαμουριά αντίστοιχα, πως ο κάθε Χασάν θα είχε λάβει την ελληνική ιθαγένεια και φυσικά θα ψήφιζε τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου ενώ ο «αντιρατσιστικός» νόμος θα γινόταν η αιτία για να καμφθεί κάθε είδους Εθνική Αντίσταση στην αθρόα εισβολή της αφρικανικής και ασιατικής πλημμυρίδας λαθρομεταναστών.
Όλα αυτά απετράπησαν, αμέσως ή εμμέσως από την παρουσία στη Βουλή των Ελλήνων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Τούτη είναι η αιτία της λύσσας των αντεθνικών δυνάμεων κάθε πολιτικής απόχρωσης και υφής, κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, μεθοδεύεται με αντισυνταγματικά σενάρια το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός πολιτικής δράσης η Χρυσή Αυγή.
Κι αν σήμερα ο νομικός πολιτισμός της «δημοκρατικής» Ελλάδος προσομοιάζει με τον αντίστοιχο της Ουγκάντας, στην απέλπιδα προσπάθεια ορισμένων νοσηρών εγκεφάλων της ψοφοδεξιάς μισελληνικής παράταξης, εκείνο το οποίο προδιαγράφεται για το μέλλον είναι μια κοινωνία στα πρότυπα του Μπαγκλαντές και της Σομαλίας.
Οι ηγεσίες των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου ανέλαβαν εργολαβικά να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και σιωνιστικών οργανώσεων που απαιτούν να ορίζουν την πολιτική ζωή της Ελλάδος. Εντούτοις, διέπραξαν το ολέθριο σφάλμα να περιφρονήσουν τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος δεν δείχνει σε καμιά περίπτωση διατεθειμένος να πειστεί πως οφείλει το οτιδήποτε σε διεθνείς απατεώνες που πλουτίζουν μέσω της τοκογλυφίας. Η δουλεία των τόκων μπορεί βεβαίως να αρμόζει στις ψοφοδεείς ηγεσίες κομματικών συμμοριών τύπου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Σύριζα, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ, δεν αρμόζει όμως διόλου σε έναν περήφανο Λαό που διδάχτηκε από τους Προγόνους του να μάχεται μέχρι τέλους για την Ελευθερία του. Ορίστε γιατί η Χρυσή Αυγή αγκαλιάζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των απλών Ελλήνων και μισείται από εκείνες τις συμμορίες που λαφυραγωγούν τον εθνικό μας πλούτο και τα ταμεία του Κράτους!
Επειδή ακριβώς η Λαϊκή Θέληση εκφράζεται ξεκάθαρα στον πλέον ισχυρό τόνο, όχι σε στημένες δημοσκοπήσεις αλλά σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας, ας μην τρέφουν αυταπάτες οι υπάλληλοι των ξένων και υπεύθυνοι της εξαθλίωσης των Ελλήνων: στη ζυγαριά με το  «χρυσό» που μας έταξαν, μας τάζουν και θα μας τάζουν με την ελπίδα να προσκυνήσουμε, απαντούμε με το ξίφος το οποίο και θα αποκαταστήσει την Εθνική Τάξη!
Καμία ανακωχή λοιπόν, στον Εθνικό Αγώνα! Ότι σήμερα ξεπουλιέται με υπογραφές προδοτών, αύριο θα κερδηθεί ξανά από το Εθνικό και Λαϊκό Κράτους. Δύο προϋποθέσεις απαιτούνται για να επιτευχθεί η ευημερία του Λαού μας στα πλαίσια ενός τέτοιου Κράτους: πρώτον, να συντριβεί το αντεθνικό Καθεστώς που σήμερα εξουσιάζει και δεύτερον, να διαφυλαχθεί με κάθε κόστος η αδιάκοπη, αρραγής και αδιασάλευτη Ενότητα του Ελληνικού Λαού. Εγγυητής και των δύο ανωτέρω προϋποθέσεων, είναι μονάχα ένα Κίνημα: το Λαϊκό κι Εθνικιστικό!

Ευάγγελος Καρακώστας