Στημένες δημοσκοπήσεις προλειαίνουν το έδαφος για συγκυβέρνηση ΝΔ-Σύριζα


Εκείνο το οποίο έχει ήδη αποφασιστεί σε πολιτικό επίπεδο και είναι πρακτικώς αναπόφευκτο συνεπεία της δημοσκοπικής επέλασης της Χρυσής Αυγής, αποτυπώνουν τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερες στημένες δημοσκοπήσεις: την υποτιθέμενη δηλαδή λαϊκή συγκατάβαση στον σχηματισμό της συγκυβέρνησης ΝΔ-Σύριζα.
Για λογαριασμό αριστερίστικης φυλλάδας δημοσιεύτηκε δημοσκόπηση της Public Issue σύμφωνα με την οποία το 44% των Ελλήνων, υποτίθεται, πως προκρίνει ως καλύτερη λύση για την χώρα εκείνη ...

του σχηματισμού πολυκομματικών κυβερνήσεων. Κατά την συγκεκριμένη εταιρεία, στην ερώτηση: «Κατά την γνώμη σας, μετά τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν, ποια θα ήταν η καλύτερη λύση για τη χώρα;», οι ερωτηθέντες απάντησαν ως εξής:
44% επιθυμεί κυβέρνηση συνεργασίας
23% επιθυμεί αυτοδύναμες κυβερνήσεις
12% επιθυμεί οικουμενική κυβέρνηση και τέλος
4% επιθυμεί νέα κόμματα - πρόσωπα
Το «αξιόπιστο» της δημοσκόπησης αποκαλύπτεται περίτρανα στο κομματικό σχήμα, το οποίο θεωρείται βέλτιστο για μια ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας:
Το 9% επιθυμεί κυβέρνηση με τα κόμματα της Αριστεράς
Το 8% την διατήρηση της κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ
Το 8% μία συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ
Το 7% μία συμμαχία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ
Το μόνο βέβαιο είναι πως όσο πλησιάζει η ώρα να στηθούν οι εθνικές κάλπες και καθώς τα κουκιά των πολιτικών απατεώνων του αντισυνταγματικού τόξου δεν βγαίνουν, θα προβάλλονται όλο και περισσότερες «έγκυρες» δημοσκοπήσεις οι οποίες θα παρουσιάζουν μια ολοένα αυξανόμενη λαϊκή «επιδοκιμασία» και «έγκριση» της κυβερνητικής συνεργασίας ΝΔ-Σύριζα.
Επί της ουσίας, καλλιεργείται στους εναπομείναντες ψηφοφόρους της ΝΔ και σε εκείνους του Σύριζα το έδαφος για την μελλοντική επίσημη ανακοίνωση της επόμενης συγκυβέρνησης, η οποία έχει την συγκατάθεση των διεθνών τοκογλύφων και των ξένων κέντρων εξουσίας και βεβαίως έχει προσυμφωνηθεί. Το μόνο το οποίο πράττουν τώρα οι πολιτικοί απατεώνες της Συγγρού και της Κουμουνδούρου είναι να κερδίζουν χρόνο επιβίωσης, ώστε να επιτύχουν δια οποιουδήποτε μέσου, θεμιτού ή αθέμιτου, την ανάσχεση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Η εξαπάτηση του εκλογικού σώματος είναι πάγια τακτική των τσαρλατάνων του αντισυνταγματικού τόξου. Μοναδικό εμπόδιο στην παραδοχή της απόφασης να συγκυβερνήσουν οι υποτίθεται «άσπονδοι εχθροί», ΝΔ και Σύριζα, είναι η περαιτέρω δημοσκοπική εκτόξευση της Χρυσής Αυγής.
Εντούτοις, η μελλοντική τους συνεργασία είναι αναπόφευκτη και γι' αυτό το λόγο, οι καθεστωτικοί παπαγάλοι προλειαίνουν μεθοδικά το έδαφος: ΝΔ και Σύριζα συγκρότησαν το αντισυνταγματικό μέτωπο για να αντιμετωπίσουν τους Εθνικιστές και πολύ σύντομα θα υποχρεωθούν να ενώσουν τις κομματικές τους συμμορίες για να αποφύγουν τη συντριβή από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Δυστυχώς όμως για τους δεξιούς και αριστερούς ψεύτες και κλέφτες, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο: η συγκυβέρνηση ΝΔ-Σύριζα θα είναι και η οριστική ταφόπλακα ενός φαύλου και διεφθαρμένου Καθεστώτος εξαθλίωσης των Ελλήνων και ξεπουλήματος της Πατρίδος.

Ευάγγελος Καρακώστας