Οπισθοχωρεί το αντισυνταγματικό τόξο - Βουδούρης: Λάθος που ψήφισα την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής


Σε μια άτακτη υποχώρηση προχώρησε το "αντισυνταγματικό τόξο" αναφορικά με τις παράνομες μεθοδεύσεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.
Το Νομικό Συμβούλιο του κράτους κατόπιν ερωτήματος του προέδρου της Βουλής Μεϊμαράκη είχε αποφανθεί πρόσφατα με οριακή πλειοψηφία 31 έναντι 21 πως πρέπει να γίνουν περικοπές στις ...
 
βουλευτικές αποζημιώσεις των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής, καθώς οι απουσίες από την Βουλή είναι αδικαιολόγητες!
Στη σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής η πλειοψηφία των αντιπροσώπων κομμάτων όμως εξέφρασε τη γνώμη πως η περικοπή στους μισθούς των φυλακισμένων βουλευτών είναι παράνομη και αντισυνταγματική. Το ζήτημα τελικά παραπέμφθηκε στις "ελληνικές καλένδες", καθώς όλοι πια έχουν αντιληφθεί πως η σκευωρία έχει ήδη καταπέσει. Δεν μπορούν να συνεχίζουν να καταργούν κάθε έννοια του νομικού πολιτισμού, μη σεβόμενοι το τεκμήριο της αθωότητας.
Σημαντική ήταν επίσης και η παρέμβαση του ανεξάρτητου πια βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη, ο οποίος εξέφρασε την γνώμη: "Ψήφισα την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Αυτό μάλλον ήταν λάθος...".
Είναι κοινή πεποίθηση πως δεν μπορεί να λειτουργήσει πια η παράνομη Βουλή των 294 και ότι πρέπει άμεσα να αποφυλακιστούν οι πολιτικοί κρατούμενοι - βουλευτές της Χρυσής Αυγής που παραμένουν αντισυνταγματικά όμηροι του σάπιου καθεστώτος.