Εφημερίδα "Ακρόπολις": Έγγραφο ντοκουμέντο ξεγυμνώνει τις στημένες προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής


Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξενεί ρεπορτάζ για τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής για τις προαποφασισμένες προφυλακίσεις των Συναγωνιστών - βουλευτών και την νέα φίμωση της Χρυσής Αυγής από την μνημονιακή χούντα.
Λαμπόγυαλο τα έκανε ο Κασιδιάρης στην βουλή: «Είστε κλέφτες, προδότες και πουλημένοι. Θέλετε να μας κλείσετε όλους φυλακή»! ....


Του έκλεισε το μικρόφωνο ο προεδρεύων Γιάννης Δριβελέγκας όταν «συνήλθε». Για μια ακόμη φορά το ελληνικό κοινοβούλιο έζησε πρωτόγνωρες σκηνές όταν ακούστηκαν λέξεις, που επαναλαμβάνει ο κάθε Έλληνας στο καφενείο και τον χώρο εργασίας του. Η φασαρία ξεκίνησε όταν έλαβε τον λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «όσο θα είμαι ελεύθερος θα έρχομαι στο κοινοβούλιο και θα λέω τη γνώμη μου. Και το λέω αυτό γιατί υπάρχει σχέδιο φυλάκισης εναντίον μου και άλλων συναδέλφων. Είστε προδότες, πληρωμένοι, κλέφτες και τραμπούκοι».
Τα λόγια του Κασιδιάρη προκάλεσαν την αντίδραση και παρέμβαση του Γιάννη Δριβελέγκα, ο οποίος διέταξε να κλείσει το μικρόφωνο του βουλευτή για να μην ακούγεται. Σημασία έχει αν ακούγονται λέξεις ή αν λέγονται; Είπε άραγε ο Κασιδιάρης κάτι περισσότερο από αυτά που λένε καθημερινά χιλιάδες Έλληνες σε όλη την χώρα που πνίγονται από την ανέχεια;
Εν τω μεταξύ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας έγγραφα από την δικογραφία των κατηγορουμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Αυτό «δείχνει» η υπογραφή - ντοκουμέντο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση κα. Ιωάννη Κλάπα στο έγγραφο που διατάσσει την προφυλάκιση του βουλευτή Μπούκουρα.
Με σημείωση της Ειδικής Ανακρίτριας του Εφετείου Αθηνών Ιωάννας Κλάπα-Χριστοδουλέα, πάνω στο κείμενο της απολογίας του ήδη προφυλακισμένου Γεωργίου Γερμενή, υπάρχει η ένδειξη «Συμφωνούμε 9/1/2014», κάτω από την σημείωση του Εισαγγελέα Εφετών, στην οποία αναφερόταν ότι ο Γερμενής κρίνεται προφυλακιστέος. Είναι αυτό που ακούει ο κόσμος σε τέτοιες περιπτώσεις με «σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα».
Το θέμα όμως είναι ότι η απολογία των βουλευτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, ενώ η ημερομηνία που θέτει η Ανακρίτρια είναι Πέμπτη 9/1/2014.
Προφανώς την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε μια «συνεννόηση-σύσκεψη», στην οποία είχε προαποφασισθεί η τύχη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και η όποια απολογία τους ήταν μάταιη και τυπική διαδικασία.
Αυτό που αποτυπώθηκε από το χέρι της ανακρίτριας Κλάπα αποτελεί αδιαμφισβήτητο ντοκουμέντο ότι καταλύθηκε η Δημοκρατία και κάθε έννοια νομιμότητας. Εκτός και αν η υπογραφή αυτή που φαίνεται ξεκάθαρα στο έγγραφο με ημερομηνία προγενέστερη σημαίνει κάτι άλλο που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε! Το υπουργείο δικαιοσύνης πρέπει άμεσα να δώσει εξήγηση.