Πρόκληση από Πασόκο υπουργό: «Προπαγάνδα της συγκίνησης τα περί ασιτίας μαθητών!»


Γράφει ο Γιώργος Μάστορας
Δεν έχει όρια η αναλγησία της συγκυβέρνησης απέναντι στα αυξανόμενα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός Λαός. Ένα πολύ πρόσφατο δείγμα αυτής της αναλγησίας αποτελούν και τα όσα απίστευτα είπε ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, αναφερόμενος στα ...
 
κρούσματα ασιτίας μαθητών, καθώς, όπως με θρασύτητα δήλωσε «επίσημα στο υπουργείο δεν έχουν έρθει περιστατικά με ονοματεπώνυμο»! Συνέχισε, μάλιστα, αποδίδοντας τον απίστευτο χαρακτηρισμό «προπαγάνδα της συγκίνησης», στόχος της οποίας κατά τον ίδιο είναι να εξυπηρετήσει «πολιτικές σκοπιμότητες»!
Μιλώντας στη Βουλή ο πασόκος υπουργός προκάλεσε το Λαϊκό αίσθημα αμφισβητώντας με τα λεγόμενά του τα εκατοντάδες περιστατικά, τα οποία επιβεβαιώνονται από εκπαιδευτικούς και Συλλόγους Γονέων, σχολιάζοντας ότι «μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ένας γονιός έστω και άνεργος, δεν θα ψάξει να βρει μια φέτα ψωμί να δώσει στο παιδί του και θα το αφήσει στην ασιτία»!
Πρόκειται για μια δήλωση πρωτοφανούς ασχετοσύνης, ανευθυνότητας και αναισθησίας, καθώς ο ανεκδιήγητος Κεδίκογλου «είναι στην κοσμάρα του». Αλήθεια, πού θα ψάξει ο άνεργος γονιός να βρει «μια φέτα ψωμί», όπως εκ του ασφαλούς λέει ο θλιβερός πολιτικάντης της Μνημονιακής συγκυβέρνησης; Στα σκουπίδια; Ή μήπως θα πρέπει να ζητιανέψει; Η τοποθέτηση, μάλιστα, του Κεδίκογλου είναι έτσι διατυπωμένη ώστε η ευθύνη για το ότι το παιδί θα πάει στο σχολείο πεινασμένο ανήκει αποκλειστικά στον γονιό, ο οποίος μην βρίσκοντας κάτι να του δώσει «θα το αφήσει στην ασιτία»! Η λέξη ντροπή είναι πολύ λίγη για να περιγράψει τα λεγόμενα αυτού του πλουσιοπάροχα αμειβόμενου πασόκου.
Οι θλιβεροί αυτοί τύποι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποδείξουν ότι δεν έχουν την παραμικρή θετική διασύνδεση και σχέση με τον Ελληνικό Λαό. Φέρονται σαν σύγχρονες Μαρίες Αντουανέτες και γι αυτό οι Έλληνες τους έχουν γραμμένους στην μαύρη λίστα τους, εξαφανίζοντάς τους από τον πολιτικό χάρτη στις επόμενες εκλογές.

Γιώργος Μάστορας