Το κύκνειο άσμα του Καμίνη στην πρωτεύουσα των λαθρομεταναστών και των αστέγων - Φωτορεπορτάζ


Με ένα... φαντασμαγορικό σόου κακογουστιάς, το οποίο στέφθηκε από παταγώδη αποτυχία, αποχαιρέτησε την χρονιά και τον δημαρχιακό θώκο ο λαθροδήμαρχος των Αθηνών Καμίνης. Όσοι είχαν την ατυχία να παρακολουθήσουν από την τηλεόραση την αλλαγή του χρόνου στην ...

Αθήνα, είδαν έναν τρεμάμενο, αμήχανο και τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο των Αθηναίων να μην μπορεί να κάνει ούτε αντίστροφή μέτρηση για τον ερχομό του 2014!
Η αισθητική της πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης ήταν για ακόμη μια φορά απαράδεκτη που ανάγκασε όλους τους τηλεθεατές να αλλάξουν κανάλι. Ενδεικτική ήταν η δριμεία κριτική που άσκησε γνωστή τηλεκριτικός για το άθλιο θέαμα: "Επίσης να μη ξεχάσω να συγχαρώ τον Δήμαρχο της Αθήνας για το πανάθλιο θέαμα που παρουσίασε Παραμονή Πρωτοχρονιάς, με πέντε κουλές να τραγουδάνε άλλα ντ' άλλα. Δηλαδή δεν είναι ρε παιδί μου η έλλειψη αισθητικής τόσο που με πειράζει, όταν γύρω σου είναι όλα καμένα, είναι ότι σου το λέει κιόλας: Κοίτα θα τον δεις τον πάτο ως εκεί που δεν παίρνει. Δεν έχω πιο κιτς από το χθεσινό. Δηλαδή σταματάει και το μυαλό μου στην βλακεία.Ο Καμίνης και καμμένοι. Δεν θέλω μάνα μ...".

Το χειρότερο βέβαια στην πρωτεύουσα της Ελλάδας δεν είναι τα αποτυχημένα σόου του Καμίνη, αλλά η πλήρης εγκατάλειψη της πόλης που μαστίζεται από βία, εγκληματικότητα, παρεμπόριο, λαθρομετανάστευση και ανέχεια. Την ίδια ώρα που ο λαθροδήμαρχος έκανε την αποτυχημένη φιέστα του, εκατοντάδες άστεγοι πάγωναν στους δρόμους της πόλης.











Οι μέρες της παρακμής τελειώνουν! Το 2014 θα είναι χρονιά ορόσημο, καθώς θα ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και στην Αθήνα με δήμαρχο Εθνικιστή!