Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: "Ένας χρόνος φεύγει - ένας χρόνος έρχεται! "


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
«Του μέλλοντος οι μέρες στέκονται εμπροστά μας σα μια σειρά κεράκια αναμμένα...» Κ. Καβάφης
Ο χρόνος που πέρασε ήταν για τους Αγωνιστές και τις Αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής ένας ...
 
χρόνος γεμάτος σκλη­ρές πολιτικές μάχες, νίκες, κατα­κτήσεις, μα και σκληρές δοκιμασί­ες. Μέσα στην Βουλή ακούστηκε λόγος αληθινός, καταγγέλθηκαν ευθέως οι πλάνοι δημαγωγοί, οι έμποροι των ελπίδων ενός ολόκλη­ρου λαού. Πληρώσαμε και πληρώ­νουμε ακριβώς το τίμημα της ΑΛΗ­ΘΕΙΑΣ, μίας αλήθειας όπου σαν λόγχη τάραξε τον βάλτο της σαπί­λας. Μίας αλήθειας, την οποία θε­ώρησαν ύβρη, θράσος, αλαζονεία απέναντι στην αμαρτωλή εξουσία τους.
Τρόμαξαν σε Πλατεία Ρηγίλλης, σε Θερμοπύλες και Μελιγαλά από τις χιλιάδες πυρωμένα βλέμματα των γενναίων ανδρών και γυναικών, που δήλωσαν αποφασισμένοι να αγωνισθούν μέχρι τέλους για ΠΑ­ΤΡΙΔΑ - ΠΙΣΤΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Τρόμαξαν και ξεκίνησαν τον διωγ­μό τους, ένα διωγμό μέρος του οποί­ου είναι η φυλάκισή μας. Δεν γνωρί­ζουν οι ΠΟΤΑΠΟΙ ότι Ιδέες δεν φυλακίζονται; Δεν γνωρίζουν ότι οι απαγορεύσεις δυναμώνουν κάθε ΔΙΚΑΙΟ αγώνα;
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ένας χρόνος πέρασε, ένας χρόνος έρχεται. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους Έλ­ληνες και τις Ελληνίδες μία χρονιά δημιουργική για το ΕΘΝΟΣ. Εύχο­μαι σε όλους, τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες ΚΑΛΟ ΑΓΩ­ΝΑ μέχρι την τελική Νίκη.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, για όλους ΕΜΑΣ το έτος 2013 μαζί με δύο ονόματα θα μεί­νουν για πάντα χαραγμένα στην καρδιά μας.

1η Νοεμβρίου 2013, Γιώργος Φουντούλης, Μάνος Καπελώνης: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ