Όχι έτσι κ. Παπαδάκη μας! Όχι έτσι... Με ονόματα ότι λέτε, αλλιώς τι μας λέτε;

Ο κ. "Όχι, όχι, όχι, όχι" στο γνωστό πλέον στημένο περιστατικό που είχαν στήσει από κοινού με την Κανέλλα, έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις σχετικά με την διαφθορά των πολιτικών και τον "αγώνα" του Παπαδάκη εναντίον της!
Είπε λοιπόν:
«Το 2011 με έπαιρναν τηλέφωνο κάποιοι που το έπαιζαν προοδευτικοί και με απειλούσαν ότι θα εισηγηθούν την απόλυσή μου. Για πέντε μήνες που έγραφα “φέρτε πίσω τα κλεμμένα” ξέρετε τι επιθέσεις δέχτηκα; Χτυπήθηκα από συναδέλφους, από κόμματα, προπηλακίστηκα. Υπέστην τα πάνδεινα εγώ και η οικογένειά μου. Κάποια στιγμή θα τα βγάλω αυτά τα ονόματα».
Ο Παπαδάκης βέβαια για άλλη μια φορά δεν είπε ονόματα, αν και δεν αντιλαμβανόμαστε τι είναι αυτό που τον κολλάει στο να τους αποκαλύψει. Βέβαια και την άλλη φορά δεν είπε ονόματα, στην αλλη αποκάλυψη που είχε κάνει προ ημερών, ότι κάποιοι του είχαν προτείνει να πληρώνεται «μαύρα» μέσω όφσορ... Έτσι για να δούμε λίγο και πως λειτουργεί το σύστημα και εκείνων που ΞΕΡΟΥΝ αλλά δεν μιλάνε. Κατά τα άλλα θίχτηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής όταν προχθές τους ξεβράκωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης εντός κοινοβουλίου ζητώντας διαγραφή από τα πρακτικά των όσων είπε...
Για πέστε μας λοιπόν ονόματα, τώρα, κύριε Γιώργo Παπαδάκη!.. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...