Συνταγματολόγος Δρόσος: Η Χρυσή Αυγή θα κατέβει κανονικά στις ευρωεκλογές - Σοκ ο Πρετεντέρης! - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι εμφανές ότι το ανθελληνικό καθεστώς που εξουσιάζει την πατρίδας μας προσπαθεί με κάθε παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο να βγάλει εκτός εκλογών τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Εδώ και μερικές μέρες τα παπαγαλάκια του Μαξίμου προαναγγέλλουν το σκοτεινό σχέδιο της κυβέρνησης για αποκλεισμό του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής από τον Άρειο Πάγο.
Μάλιστα στην χθεσινή εκπομπή ο Πρετεντέρης γνωστός υβριστής του Εθνικιστικού κινήματος ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  >>>>

προσπάθησε με την σειρά του να περάσει την γραμμή που έχουν δώσει τα υπόγεια του Μαξίμου. Ρώτησε λοιπόν τον συνταγματολόγο κ. Δρόσο αν ο Άρειος Πάγος θα εγκρίνει το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.
Ο κ. Δρόσος απάντησε ότι μόνο ο Ελληνικός λαός εγκρίνει κάποιον που κατεβαίνει στις εκλογές, ο Άρειος Πάγος θα ερευνήσει την τυπική νομιμότητα των φυσικών προσώπων που κατέρχονται εκεί, εάν είναι Έλληνες πολίτες, εάν έχουν την ηλικία την προβλεπόμενη, εάν έχουν χάσει τα πολιτικά τους δικαιώματα θα πρέπει να μην είναι υποψήφιοι.
Ο λαλίστατος Πρετεντέρης συνέχισε τις επίμονες ερωτήσεις ρωτώντας τον συνταγματολόγο επακριβώς αυτό που ήθελε να γνωρίζουν όλοι ώστε να εφαρμόσουν το ύπουλο σχέδιό τους. Όμως έλαβε την αποστομωτική απάντηση ότι ο Άρειος Πάγος δεν μπορεί να πει ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα κατέβει στις Ευρωεκλογές και τότε ξαφνικά κόπηκε η συζήτηση και άλλαξε θέμα…