Οι τρομοκράτες - δολοφόνοι του Ν.Ηρακλείου κυκλοφορούν ελεύθεροι και απειλούν για νέα χτυπήματα


Επανεμφάνιση των καθαρμάτων της κόκκινης τρομοκρατίας, τα οποία δολοφόνησαν άνανδρα τα ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη και τραυμάτισαν βαρύτατα τον ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ Αλέξανδρο Γέροντα, είχαμε με προκήρυξή τους που δημοσιεύθηκε στον γνωστό ...

παρακρατικό βοθρότοπο Indymedia.
Πριν πούμε οτιδήποτε πάνω στην προκήρυξη αυτή τονίζουμε για μια ακόμη φορά, ότι αυτή η επανεμφάνιση των ψυχοπαθών δολοφόνων εξευτελίζει πλήρως κάτι «σαΐνια» της δημοσιογραφίας τύπου Στέλιου Κούλογλου, Άντας Ψαρρά κ.λ.π., τα οποία άφηναν εμετικά υπονοούμενα για την ταυτότητα των δραστών της διπλής δολοφονίας. Μετά την επιβεβαίωση της πραγματικής ταυτότητας των δολοφόνων τα «σαΐνια» αυτά κατάπιαν αρχικά την γλώσσα τους, για να αρχίσουν αμέσως μετά να ψευδολογούν ασύστολα πάνω στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Εξάλλου, με τέτοια «ψύχωση» που έχουν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και με δεδομένο τον εθνομηδενισμό τους, είναι το μόνο πράγμα που δίνει νόημα στην κενή από Ελλάδα ζωή τους… Η επανεμφάνιση των δολοφόνων έρχεται 2,5 μήνες μετά το αποτρόπαιο έργο τους και 2 μήνες περίπου μετά την δημοσίευση της πρώτης προκήρυξης, στην οποία υπήρξε η ανάληψη ευθύνης. Το πολυσέλιδο αυτό κείμενο 21 σελίδων αφορά την απάντησή τους, ως «θιγμένων», σ΄όσους θιασώτες του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού – αναρχικού χώρου, αλλά και της άκρας αριστεράς, τους κατέκριναν για την δολοφονική τους ενέργεια.
Με μια πρώτη ματιά οι δολοφόνοι υπερασπίζονται με μανία την θρασύδειλη ενέργειά τους. Επιτίθενται σε όσους τους χαρακτήρισαν «προβοκάτορες», «πράκτορες» κ.λ.π. και προσπαθούν μέσα από διάφορα κεφάλαια της προκηρύξεως να αιτιολογήσουν την φρικαλέα πράξη τους. Με απλά λόγια, παραμένουν αμετανόητοι, αδίστακτοι και συνάμα πανέτοιμοι να διαπράξουν και άλλες δολοφονίες. Δεν μας ενδιαφέρουν οι «εσωτερικές» διενέξεις των διαφόρων εθνομηδενιστικών κύκλων των ευρύτερων διεθνιστών της αριστεράς, είτε πρόκειται για συνειδητούς παρακρατικούς ή για τους «χρήσιμους ηλίθιους» της παγκοσμιοποίησης, που χρησιμοποιούνται ως άβουλα πιόνια και έμψυχο δυναμικό της διάλυσης των Εθνικών Κοινωνιών και της φυσικής εξόντωσης όσων αντιστέκονται στις επιθυμίες των διεθνών εξουσιαστών.
Αν, όμως, μπορεί να βγει ένα συμπέρασμα από το «κατεβατό» αυτών των θρασύδειλων δολοφόνων είναι ότι θεωρούν πως το «αντιφασιστικό κίνημα» είναι αδύνατον να σταματήσει με πολιτικά μέσα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι κρέμεται αποκλειστικά από την βίαιη καταστολή της κυβέρνησης εναντίον μας – αφού οι ίδιοι είναι ανίκανοι – και ότι μόνο με την φυσική εξόντωση των Χρυσαυγιτών μπορεί να επέλθει κάποιο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι τα λεγόμενά τους, κινούμενα στο σύνδρομο της απελπισίας και των φαντασιώσεων, αποτελούν περισσότερο αντικείμενο μελέτης ενός ψυχίατρου και όχι πολιτικής ανάλυσης. Και δεν πρόκειται, φυσικά, «να ανοίξουμε διάλογο» με τους ανώμαλους αλήτες που δολοφόνησαν τους Συντρόφους μας.
Αυτό το οποίο αξίζει να σημειωθεί, όμως, είναι η άνεση με την οποία «επιχειρηματολογούν» οι δολοφόνοι. Ανενόχλητοι έφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος, ανενόχλητοι έστειλαν την πρώτη τους προκήρυξη ανενόχλητοι έστειλαν και την δεύτερη. Ποιος θα τους πειράξει; Ποιος θα ασχοληθεί μαζί τους; Η αντιτρομοκρατική ξέρει μόνο να «μπουκάρει» στα σπίτια όπου υπάρχουν ετοιμόγεννες γυναίκες (σύζυγος Παναγιώτη Ηλιόπουλου) και 2χρονα παιδάκια (κοριτσάκι Γιώργου Γερμενή) και όχι να ψάχνει να βρει αυτούς τους δολοφόνους.
Ο αποτυχημένος Δένδιας, ασχολούμενος αποκλειστικά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεκάθαρα για λόγους πολιτικής αντιπάθειας, έχει αφήσει στο απυρόβλητο τα αποβράσματα αυτά, τα οποία φυσικά δεν χάνουν ευκαιρία να εκθέσουν με την νέα τους προκήρυξη ένα ακόμη μέρος του ψυχικά άρρωστου κόσμου τους. Είναι ο ίδιος υπουργός που έχασε μέσα από τα χέρια του το τρομοκρατικό δίδυμο Μαζιώτη - Ρούππα (οι οποίοι έχουν μαζί και το παιδί τους και όμως κινούνται άνετα και ελεύθερα) και «ψάχνει» ακόμη τον Χριστόδουλο Ξηρό.
Πέρα από τις μεγαλοστομίες του ανεκδιήγητου και αποτυχημένου αυτού υπουργού, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, καθώς 2,5 μήνες μετά τις δολοφονίες του Γιώργου και του Μανώλη οι δολοφόνοι τους κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι. Αν κρίνουμε, μάλιστα, την ποιότητα των δηλώσεων τόσο του Σαμαρά όσο και του Δένδια, όλο αυτό το διάστημα μέχρι το μοιραίο απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου, είναι φανερό ότι αφαιρούσαν κάθε ίχνος ανθρώπινης ιδιότητας από τα Μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Γιατί όταν ο Σαμαράς λέει «θα τους λιώσω», αναφερόμενος στους Άνδρες και τις Γυναίκες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ουσιαστικά «ανάβει το πράσινο φως» και «στρώνει το χαλί» στους εγκληματίες προκειμένου να προχωρήσουν στο δολοφονικό τους έργο. Τονίζουμε, λοιπόν, για μια ακόμη φορά ότι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να λάμψει επιτέλους η Αλήθεια, να φανερωθούν τα πραγματικά πρόσωπα και οι ανάλογες καταστάσεις αυτού του φρικτού γεγονότος και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας των 2 ΗΡΩΩΝ  της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, καθώς και του βαρύτατου τραυματισμού του τρίτου ΗΡΩΑ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Αλέξανδρου Γέροντα.
Πέρα από την όποια πολιτική διάσταση του Αγώνα μας, η ύπαρξη και η συνέχεια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί και ένα Υπέρτατο Ηθικό Χρέος απέναντι στα συγκεκριμένα Αδέρφια μας.

Γιώργος Μάστορας