Άρον - άρον έφυγε ο Γεωργιάδης από εκδήλωση για να μην τον λιντσάρουν!


Την λαϊκή οργή για τα... επιτεύγματά του αντιμετώπισε για μια ακόμη φορά ο μνημονιακός υπουργός της κατοχικής κυβέρνησης Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο "μπουμπούκος" επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι το Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο της Νέας Ιωνίας. Τον Γεωργιάδη περίμεναν στο προαύλιο του νοσοκομείου με άγριες διαθέσεις δεκάδες ...

συγκεντρωθέντες, οι οποίοι κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα.
Μόλις ο υπουργός μπήκε στο νοσοκομείο υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα και χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομικής δύναμης για να μπει με ασφάλεια στο κτίριο.
Εκεί ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση για να τιμηθεί η ευεργέτρια του νοσοκομείου, κα Αλίκη Περρωτή-Κωνσταντοπούλου. Μέχρι να ξεκινήσει η εκδήλωση υπήρξε και πάλι ένταση μεταξύ Γεωργιάδη και διαδηλωτών στους οποίους επιτράπηκε να εισέλθουν στο αμφιθέατρο όπου συνέχιζαν να φωνάζουν συνθήματα. Τέλος δεν έλειψαν ακόμα και ύβρεις προς το πρόσωπο του κ. Γεωργιάδη.
Κατά τα άλλα ο "λαοφιλής" κ. Γεωργιάδης και φανατικός υπέρμαχος του Μνημονίου συνεχίζει να υποστηρίζει πως έσωσε την Ελλάδα... Δεν βρέχει "μπουμπούκο", σας φτύνουν!