Η μνημονιακή χούντα παραδέχεται την βρώμικη διαπλοκή ανακρίτριας-ΔΗΜ.ΑΡ


Με μία άνευ ουσίας και περιεχομένου δήλωση απάντησε τελικά στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής ο υπουργός Δικαιοσύνης της μνημονιακής χούντας, Αθανασίου. Από την στιγμή που δεν διαψεύδει την καταγγελία μας, αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι η ανακρίτρια Κλάπα Ιωάννα που ...
 
καθοδηγεί τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής είναι σύζυγος πρωτοκλασάτου και ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜ.ΑΡ. και βρέθηκε εν μία νυκτί βολεμένη στο εφετείο Αθηνών μέσω του κομματικού σωλήνα.
Μεταφέρουμε ολόκληρη την δήλωση Αθανασίου (μέσω συνεργατών του) που φανερώνει όχι μόνο την αμηχανία του βρώμικου κυκλώματος Σαμαρά, αλλά και την ενοχή του στο μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας:  "Με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, έξω από τη Βουλή για τις σημερινές προφυλακίσεις τριών μελών του κόμματός του, συνεργάτες του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, επισήμαναν ότι ο υπουργός περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την ελληνική Δικαιοσύνη και εν προκειμένω τις δύο ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αλλά με την ίδια εμπιστοσύνη περιβάλλει και όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίζονται υποθέσεις δημοσίου ενδιαφέροντος. Ακόμη, οι συνεργάτες του υπουργού Δικαιοσύνης επανέλαβαν ότι, όπως είναι γνωστό, ο κ. Αθανασίου δεν παρεμβαίνει στο έργο των λειτουργών της Δικαιοσύνης" - πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όσον αφορά το αν παρεμβαίνει ο Αθανασίου στο έργο των λειτουργών της Δικαιοσύνης ρωτήστε τους ανώτατους δικαστικούς, τους εφέτες, ακόμα και τους δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας που τους τάραζε στα τηλέφωνα ακόμα και όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών. Δεν είναι τυχαίο πως αυτός επέβαλε την Κουτζαμάνη ως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επειδή είναι συγχωριανή του, συνομήλικη και κολλητή του επί δεκαετίες.
Μαζί έστησαν άλλωστε την βρώμικη σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου και τώρα διόρισαν μία κομματική εγκάθετη και φανατική κομμουνίστρια για να συνεχίσει την βρώμικη δουλειά.