"Χαιρέτησε" ο Νταβρής από το απόκομμα Καμμένου - Καταρρέουν τα αναχώματα της Χρυσής Αυγής


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή παρά τον κολοσσιαίο πόλεμο που δέχεται με λασπολογίες, παράνομες πολιτικές διώξεις, προφυλακίσεις και δολοφονικές ενέργειες, παραμένει ενωμένος σαν γροθιά, αποδεικνύοντας την Πίστη και την Ενότητα του Εθνικιστικού Κινήματος. ...


Την ίδια στιγμή τα λοιπά αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου διαλύονται! Μετά λοιπόν την διαγραφή Τατσόπουλου από τον Σύριζα, ήρθε σήμερα η διαγραφή Νταβρή από τους ΑΝΕΛ. Συγκεκριμένα, στη διαγραφή του βουλευτή Αχαΐας Γιώργου Νταβρή από την Κ.Ο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.
Ο Γιώργος Νταβρής ήταν μεταξύ των επτά βουλευτών (οι υπόλοιποι ήταν οι κ.κ. Γιοβανόπουλος, Ξουλίδου, Γιαταγάνα, Καπερνάρος, Χρυσοβελώνη και Χαϊκάλης) που λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου το Σάββατο, είχαν αποστείλει email στον πρόεδρο του κόμματος, ζητώντας την έκτακτη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας πριν από το Εθνικό Συμβούλιο.
Ο Καμμένος αρνήθηκε και, σύμφωνα με πληροφορίες, τους διεμήνυσε ότι «η συμμετοχή των βουλευτών στο Εθνικό Συμβούλιο είναι υποχρεωτική». Τελικά, από τη συνεδρίαση απουσίαζαν έξι βουλευτές, αφού ο Χαϊκάλης, ο οποίος συνυπέγραψε την επιστολή, έδωσε το «παρών».
Σήμερα ο Νταβρής απουσίαζε αδικαιολόγητα από την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας μετά το τέλος της οποίας, ο Πάνος Καμμένος προέβη στην εξής ανακοίνωση: «Παραμένουμε ενωμένοι, δυνατοί, μπορούν να συνεχίσουν να ανησυχούν, με μία μόνο απώλεια, του βουλευτή Αχαΐας Γιώργου Νταβρή, ο οποίος δεν προσήλθε και ο οποίος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει στο σπίτι του».
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!