Πότε θα διαλυθεί το συνονθύλευμα Καμμένου; Τώρα ή αργότερα;


Γράφει ο Αντίοχος
Τον δρόμο της διάλυσης έχει πάρει οριστικά και αμετάκλητα το συνονθύλευμα του προέδρου Πανάρα, κι αυτό γίνεται φανερό μέρα με την ημέρα. Χθες, λοιπόν, που συνεδρίαζε το Εθνικό Συμβούλιο του συνονθυλεύματος, απουσίαζαν 6 βουλευτές του, μεταξύ των οποίων και ο ....

γραμματέας Κώστας Γιοβανόπουλος. Νωρίτερα, εφτά βουλευτές (μεταξύ των οποίων και ο Χαϊκάλης, ο οποίος όμως παρέστη) απέστειλαν επιστολή στο προσωπικό e-mail του Πανάρα, στην οποία εξηγούσαν τους λόγους μη συμμετοχής τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, οι βουλευτές ζήτησαν να συγκληθεί πρώτα η Κοινοβουλευτική Ομάδα πριν τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την ΚΟ και τα όσα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα, ειδάλλως η συμμετοχή τους στο Ε.Σ. δεν έχει νόημα.
Ο πρόεδρος του συνονθυλεύματος αρνήθηκε, απαντώντας ότι “η συμμετοχή των βουλευτών στον Εθνικό Συμβούλιο είναι υποχρεωτική”.
Εκτός από τον Γιοβανόπουλο, οι βουλευτές που απουσίαζαν είναι οι εξής: Σταυρούλα Ξουλίδου, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Βασίλης Καπερνάρος, και Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Ο πρόεδρος Πανάρας τους… κατακεραύνωσε: “Όποιοι εποφθαλμιούν καρέκλες από εδώ, τους λέω να πάνε στο σπίτι τους. Απεδείχθη στην πρώτη αποστασία, πως όσοι έφυγαν καλώς έφυγαν. Δεν θέλουμε κανέναν επώνυμο στο κόμμα μας, αλλά όλους τους Έλληνες. Στελέχη μας που εξαγοράστηκαν και γύρισαν στη ΝΔ, εξαφανίστηκαν πολιτικά”.
Το ερώτημα, λοιπόν, είναι πότε θα διαλυθεί το συνονθύλευμα. Τώρα ή αργότερα; Υπάρχουν δύο εκδοχές που κυκλοφορούν:

1η) Ο φον Αντωνάκης θέλει να το διαλύσει τώρα, για να πάει με… προίκα στις ευρωεκλογές – όπως νομίζει.

2η) Οι εσωκομματικοί αντίπαλοι του φον Αντωνάκη, που έχουν σκοπό να τον παύσουν τη νύχτα της 25ης Μαΐου και να συνεχίσουν τη διακυβέρνηση της χώρας χωρίς αυτόν και χωρίς εκλογές (κι όσο πάει…) θέλουν να διαλύσουν το καμμενομάγαζο αμέσως μετά, έτσι ώστε με την προσθήκη της ΡΗΜΑΔ και των πανοκαμμενικών να συγκεντρώσουν μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, το μαγαζάκι είναι σίγουρο πως θα σφαλίσει. Τώρα ή αργότερα…

Όσοι, λοιπόν, ψηφοφόροι του είναι αγνοί πατριώτες, ας μην το πολυσκέπτονται, κι ας έρθουν στην Χρυσή Αυγή μια ώρα αρχύτερα!


ethnikismos.net