ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΤΑΛΙΝΕΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΒΥΛΟΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Γράφει ο Αντίοχος
Μια φορά κι έναν καιρό, χαρακτηρίζαμε «συνοδοιπόρους του κομμουνισμού» τους αστούς πολιτικάντηδες που –για πολλούς και διαφόρους λόγους- υιοθετούσαν κάποιες θέσεις των κομμουνιστών, ή προέβαιναν σε συμφωνίες μαζί τους. Μετά την πτώση του σιδηρού ...

παραπετάσματος, που εξαφάνισε τον κομμουνιστικό κίνδυνο, συμβαίνει το… αντίθετο: οι κομμουνιστές (αμερικανοκομμουνιστές, για την ακρίβεια…) συνοδοιπορούν με τον αστικό πολιτικό κόσμο, ως μακρύ χέρι του σάπιου συστήματος.
Έτσι, δε μας προκαλούν καμιά έκπληξη οι κανιβαλικοί πανηγυρισμοί των αμερικανόδουλων συριζαίων για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και τις φυλακίσεις βουλευτών της. Βέβαια, ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ κρατιέται και δε βγάνει ανακοινώσεις υπέρ των φυλακίσεων (για να μη χαλάσει το… ίματζ του), αλλά τα κατά τόπους όργανά του (τα «βλαχοστελέχη» του, που θα ’λεγε κι ο… πρωτευουσιάνος mister Tsipras –κατά το «βλαχοδήμαρχοι» που είχε πει παλαιότερα) – δεν κρατιούνται με τίποτα και εκδηλώνονται φανερά υπέρ της χουντάρας Σαμαρά, υποστηρίζοντας μάλιστα πως… δικαιώθηκαν! Ιδού η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, με την οποία τα αμερικανάκια συγχαίρουν την κατοχική-μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας, για την φυλάκιση του τοπικού βουλευτή Σ. Μπούκουρα:
«Η προφυλάκιση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο νομό μας, Στάθη Μπούκουρα, αποτελεί μια πρώτη δικαίωση για κάθε δημοκρατικό πολίτη και ιδιαίτερα για όλους όσους συστηματικά από την πρώτη στιγμή της δραστηριοποίησης της συγκεκριμένης οργάνωσης στην περιοχή μας στάθηκαν με αποφασιστικότητα απέναντι στα κηρύγματα μίσους και τις αντίστοιχες πρακτικές της…».
Και βέβαια, η συνοδοιπορία των αμερικανοκομμουνιστών με τη γερμανόδουλη χουντάρα Σαμαρά, στις σταλινικού τύπου διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, είναι μόνο η αρχή. Όταν θα ’ρθει η ώρα της μη αυτοδυναμίας στις εκλογές που έρχονται, τσιπραίοι αμερικανοσταλίνες και αρβυλοχουνταίοι σαμαροβενιζελικοί, θα ενωθούν… εις σάρκαν μίαν («μεγάλη συγκυβέρνηση»), για «να μην κάνουν παιχνίδι τα βλαμμένα της Χρυσής Αυγής», όπως έλεγε και ο Τσατσόπουλος!