ΕΛΑΜ: Αποθρασύνθηκαν τελείως οι τουρκο«κύπριοι» και ζητούν ευρωβουλευτές - Η δική μας απάντηση πρέπει να είναι Εθνική!


Αποθρασύνθηκαν τελείως οι τουρκο«κύπριοι» που ζητούν ξεχωριστές Ευρωεκλογές στα κατεχόμενα, ζητώντας τις δύο θέσεις εκ των έξι ευρωβουλευτών που δικαιούται η Κυπριακή Δημοκρατία.
Όλα αυτά μετά που τους άνοιξε την όρεξη ο ανεκδιήγητος Κασουλίδης, βάζοντάς τους κυριολεκτικά το χέρι στο μέλι, με το κάλεσμα που έκανε προς τους Τουρκο«κύπριους» για συμμετοχή τους στις ...

Ευρωεκλογές με την προοπτική να εκλέξουν μέχρι και δύο ευρωβουλευτές. Με την μειοδοτική αυτή στάση αναγάγει το 18% των Τουρκο«κυπρίων» σε 33,3% (!!!), αφού έτσι μεταφράζεται σε απλά μαθηματικά το 2 στους 6.
Αυτή είναι άλλωστε η ανθελληνική στάση που τηρεί η Κυβέρνηση του ΔΗΣΥ, με την σύμπραξη των συγκυβερνώντων του ΔΗΚΟ και του ΕΥΡΩΚΟ, που προχωρούν με συντονισμένες στοχευμένες ενέργειες προς αναγνώριση του ψευδοκράτους, σε πλήρη συνάρτηση με το θέμα της Αμμοχώστου που θα αποτελέσει σε μακροχρόνιο στάδιο τον Δούρειο Ίππο της Τουρκίας.
Προχωρώντας ένα βήμα πάρα πέρα οι Τουρκο«κύπριοι» αναφέρουν προκλητικά ότι οι δύο θέσεις από τις έξι βρίσκονται υπό κατοχή από τους Ελληνοκύπριους, επικαλούμενοι το σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας του 1960, ένα σύνταγμα που οι ίδιοι κατέλυσαν το 1963 με τα γνωστά γεγονότα της Τουρκοανταρσίας.
Όλα αυτά με την πλήρη ανοχή της ευαίσθητης κατά τα άλλα Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δήθεν νοιάζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και καταπολεμά τις αδικίες. Μιας Ε.Ε. που κατά τα άλλα θα βοηθούσε και θα ενδυνάμωνε τον δίκαιο αγώνα μας, για αποτίναξη του τουρκικού ζυγού από την Κύπρο, δίνοντας οριστικό τέλος στο Εθνικό μας πρόβλημα. Οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι βγάζουν την μάσκα και δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο, προωθώντας και αυτοί την αναγνώριση του ψευδοκράτους.
Σε πλήρη συνταύτιση και η Κυβέρνηση ΑναΝστασιάδη που προχωρά με γοργούς ρυθμούς την αναγνώριση του Ψευδοκράτους, αφού εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για αναγνώριση του κατοχικού μορφώματος, όπως τους επιβάλλουν οι διεθνείς εξουσιαστές. Συνένοχοι, όμως, και όλοι οι Ευρωβουλευτές μας που αντίς να θέτουν Βέτο στην Τουρκία λόγω συνεχιζόμενης κατοχής της πατρίδας μας και να ασκούν μια πολιτική γραμμή σκληρή, φλερτάρουν επικίνδυνα με τις διάφορες αξιώσεις της Τουρκίας, ανήμποροι να απαιτήσουν τα δίκαια του λαού μας.
Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, αφού τυχόν έγκριση για ευρωεκλογές στα κατεχόμενα θα σημαίνει και ταυτόχρονη αναγνώρισή τους, θέτοντας το Κυπριακό σε δυσμενή θέση και προ τετελεσμένων.
Απαιτείται ο λαός να αντιδράσει αφού το μέλλον περνά από τα χέρια του. Η απάντησή μας στους μειοδότες που επιβουλεύονται το μέλλον μας, πρέπει να είναι Εθνική. Είναι καιρός που πρέπει να μπει φραγμός στις ορέξεις της Τουρκίας. Ο μόνος που μπορεί να το πράξει αυτό και να ασκήσει μια «σκληρή» Εθνική γραμμή, χωρίς εκπτώσεις και υποχωρήσεις, είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).
Στις επόμενες ευρωεκλογές ας στείλουμε τους Έλληνες Εθνικιστές στο ευρωκοινοβούλιο.
Γραφείο Τύπου


Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)