ΝΔ: Πάμε γρήγορα σε εκλογές, για να διαχειριστούμε την ήττα!


Σε απόγνωση βρίσκονται στην Συγγρού ύστερα από τα διαδοχικά μηνύματα ήττας που φθάνουν στα κεντρικά της ψοφοδεξιάς. Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα από το περιοδικό "Επίκαιρα" ύστερα από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, τις ερμητικά κλειστές τοπικές οργανώσεις, την αδυναμία ...

στελέχωσης αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων, αλλά και τα διαρκή παράπονα και ύβρεις από τους (πρώην πια) ψηφοφόρους, όλοι στην Νέα Δημοκρατία κάνουν πια λόγο για "διαχειρίσιμη ήττα".

Γράφουν τα "Επίκαιρα": "Το σενάριο της "διαχειρίσιμης ήττας" - Στον κύκλο του Υπουργικού Συμβουλίου η άποψη για πρόωρες εκλογές είναι μάλλον μειοψηφική, καθώς τα περισσότερα κυβερνητικά στελέχη εκτιμούν ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί και το 2014 χωρίς εθνικές κάλπες. Στον αντίποδα βρίσκονται βουλευτές και το στελεχικό δυναμικό της Συγγρού, που θεωρούν ότι η κάλπη των ευρωεκλογών προσφέρεται για "ψήφο διαμαρτυρίας".
Η δυσαρέσκεια θα εκφραστεί στις κάλπες για το Ευρωκοινοβούλιο, λένε, και στην ταυτόχρονη εθνική κάλπη "το εκλογικό σώμα θα ψηφίσει κυβέρνηση". Αυτή ακριβώς η άποψη παραπέμπει, όπως ακούγεται, στη λογική της "διαχειρίσιμης ήττας". Και το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η εισήγηση στη βάση αυτής ακριβώς της άποψης εστάλη, όπως πληροφορούμαι, προ ημερών στο Μέγαρο Μαξίμου από στέλεχος των κεντρικών γραφείων της ΝΔ, στη λεωφόρο Συγγρού".
Είναι αργά για δάκρυα, Αντώνη... Έρχεται πανωλεθρία! Οι μνημονιακές κωλοτούμπες, η συγκυβέρνηση με το πολιτικά νεκρό Πασόκ, αλλά κυρίως η βρώμικη σκευωρία που έστησε το Μαξίμου κατά της Χρυσής Αυγής με σκοπό να υφαρπάξουν τις ψήφους των Ελλήνων Εθνικιστών, έχουν φέρει την Νέα Δημοκρατία σε επίπεδα Πολ.Αν.
Σύντομα θα λάμψει η Αλήθεια, η σκευωρία θα καταπέσει και μαζί με αυτήν θα καταβαραθρωθεί συλλήβδην το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, ξημερώνοντας η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!