SUCCESS STORY και στα μούτρα σας! 1 εκατομμύριο Έλληνες δεν μπόρεσαν να πληρώσουν το χαράτσι για τα ακίνητα και 200 χιλιάδες για τα αυτοκίνητα!


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, περίπου 1 εκατομμύριο φορολογούμενοι δεν πλήρωσαν το χαράτσι ακινήτων του 2012 για 1,645.000 ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων που είναι στο όνομά τους. Όλοι αυτοί καλούνται από το υπουργείο Οικονομικών να ...

καταβάλουν στην εφορία αυτά τα ποσά έως τις 31 Ιανουαρίου 2014, αλλιώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με την επιβολή προστίμων, τόκων αλλά και κατασχέσεων καταθέσεων, εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων! Φυσικά, κανένας δε ρωτάει αν έχουν να πληρώσουν!

Επίσης, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, περίπου 200.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων δεν κατέβαλαν τέλη κυκλοφορίας έτους 2014 και περίπου 95.000 ιδιοκτήτες Ι.Χ. τέλη κυκλοφορίας προηγούμενου έτους. Και γι’ αυτούς τους δυστυχείς, αναμένονται οι ίδιες συνέπειες με όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι στα ακίνητα!

Πως και πότε πρέπει να πληρώσουν οι φουκαράδες αυτού του τόπου το κοινωνικά αναίσθητο ψευδοκράτος του φον Αντωνάκη και της παρέας του; Εκλογές έρχονται τον Μάιο, ας φροντίσουν να… καλοπληρώσουν με το ίδιο νόμισμα τους υπευθύνους της δυστυχίας των!


ethnikismos.net