Πίστη: το Α και το Ω της Τελικής Νίκης!


Όπως ήταν αναμενόμενο, το Καθεστώς των διεφθαρμένων επιβεβαίωσε απλώς το σαββατοκύριακο την προειλημμένη απόφαση της προφυλάκισης τριών ακόμη βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Η απόφαση άλλωστε είχε ληφθεί πολύ πρωτύτερα και είναι στον ...
 
καθένα ξεκάθαρο πως πρόκειται περί πολιτικής γραμμής που δόθηκε από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.
Στο ψευτορωμαίικο της Χούντας του Μνημονίου, έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι μιζαδόρος, να είσαι κλέφτης και απατεώνας ολκής, να είσαι μεγαλοκαταθέτης με τεράστια περιουσιακή κατάσταση και να ομιλείς για το συμφέρον τάχα του Λαού και τον σοσιαλισμό. Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι μαρξιστής τρομοκράτης και δολοφόνος, να σε στηρίζει ηθικά, ιδεολογικά, πολιτικά και νομικά η αξιωματική αντιπολίτευση και να παίρνεις άδεια από τις φυλακές δίχως να επιστρέψεις ποτέ. Δεν έχεις όμως κανένα δικαίωμα να δηλώνεις Έλληνας Εθνικιστής και να διεξάγεις ένα νόμιμο Πολιτικό Αγώνα, έχοντας την υποστήριξη εκατομμυρίων Ελλήνων και ενώ βρίσκεσαι στη Βουλή με την ψήφο μισού εκατομμυρίου συμπατριωτών σου.
Αυτό καλείται από το αντισυνταγματικό τόξο «δημοκρατία». Τόσο όμως από τους Εθνικιστές όσο κυρίως από τον Ελληνικό Λαό, το Καθεστώς αυτό χαρακτηρίζεται ως η χειρότερη αντεθνική και μισελληνική Τυραννία όλων των εποχών!
Ήδη τα καλοπληρωμένα φερέφωνα της καθεστωτικής προπαγάνδας κάνουν λόγο για εκκίνηση των διαδικασιών εκ μέρους της Χούντας του Μνημονίου, για να τεθεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εκτός νόμου. Και η κοινή αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει η Χρυσή Αυγή από το σύνολο των πολιτικών της αντιπάλων, καθιστά σαφές και ξεκάθαρο το εξής: η Χούντα του Μνημονίου δεν αποτελείται μονάχα από τις εγκληματικές συμμορίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όχι! Την Χούντα του Μνημονίου συναποτελούν μνημονιακοί και φαινομενικά και για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας «αντιμνημονιακοί», ήτοι όλα τα κόμματα της σημερινής Βουλής εκτός της Χρυσής Αυγής.
Όλοι αυτοί επιθυμούν διακαώς να εκλείψει η Χρυσή Αυγή και επιδιώκουν με παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις να το επιτύχουν. Όλοι αυτοί οι οποίοι συμβίωσαν πολιτικά επί σαράντα έτη, παριστάνοντας τους πολιτικούς αντιπάλους στο προσκήνιο και πλουτίζοντας σκανδαλωδώς στο παρασκήνιο. Όλοι αυτοί οι οποίοι γνωρίζουν πως η Χρυσή Αυγή ξεσκέπασε και θα συνεχίσει να ξεσκεπάζει την τεράστια πολιτική απάτη που έχει στηθεί στην πλάτη του Ελληνικού Λαού, καθιστώντας εκείνον εξαθλιωμένο ενώ τους συνεργαζόμενους με το Καθεστώς οικονομικά ευκατάστατους και επαγγελματικά «καταξιωμένους».
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν έχει απέναντί του μονάχα εκείνο το θλιβερό ανθρωπάκι που προσκυνά κατ' εξακολούθηση τους διεθνείς τοκογλύφους και τους σιωνιστές για να μεταθέσει χρονικά λίγο παραπίσω το πολιτικό του τέλος. Έχει απέναντί του μια εγκληματική συμμορία πολιτικών και καναλαρχών-εκδοτών, της οποίας απειλείται πρωτίστως η ύπαρξη και κατά συνέπεια η συντήρηση του προνομίου να καρπώνονται παράνομα τους κόπους και τις θυσίες του Ελληνικού Λαού. Γι' αυτόν τον λόγο οι προαναφερθέντες χαίρονται και πανηγυρίζουν από τις αποφάσεις της απόλυτα ελεγχόμενης από την Χούντα, δικαστικής εξουσίας. Δυστυχώς για εκείνους, δεν συμμερίζεται την ταλμουδική χαρά τους μήτε και μετέχει στους ανήθικους πανηγυρισμούς τους η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.
Γι' αυτό τον Λαό και για την αγαπημένη μας Πατρίδα, οφείλουμε σήμερα να εντείνουμε στο μέγιστο βαθμό τον Πολιτικό μας Αγώνα. Ανεχτήκαμε αρκετά τους πολιτικούς δολοφόνους του Λαού μας να μας χαρακτηρίζουν εγκληματίες. Ανεχτήκαμε αρκετά τους κατ' επάγγελμα και συλλήβδην μιζαδόρους να μας κατηγορούν πως έχουμε μυστικούς χρηματοδότες. Ανεχτήκαμε αρκετά τους τρομοκράτες και τους πολιτικούς τους φίλους και πάτρωνες να μας αποκαλούν δολοφόνους. Και ανεχτήκαμε αρκετά τα δημοσιογραφικά ερπετά να αυξάνουν την προσωπική τους περιουσία, έχοντας εργολαβικά αναλάβει την συκοφάντηση και λασπολογία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Τέλος της ανοχής! Αυτή είναι η μοναδική απάντηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στα δουλοπρεπή ανθρωπάκια του ραγιαδισμού και της υποτέλειας. Ένας αμερικανός ποιητής έγραψε κάποτε πως «όταν η πίστη χαθεί, όταν η τιμή πεθάνει, ο άνθρωπος είναι νεκρός». Στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, ούτε η Πίστη χάθηκε, ούτε η Τιμή πέθανε, ούτε είμαστε ακόμα νεκροί, όπως θα ήθελαν απεγνωσμένα οι εχθροί του Λαού μας. Ως εκ τούτου, οι Σημαίες θα συνεχίσουν να κυματίζουν περήφανα, βασταζόμενες από τα πλέον μαχητικά και καθαρά χέρια, εκείνα της Ελληνικής Νεολαίας, αποδεικνύοντας στην πράξη πως μέσα στον οχετό της φιλελεύθερης και της μαρξιστικής καθεστωτικής παράκρουσης και παρανομίας, ο ελληνικός Λαϊκός Εθνικισμός αποτελεί την μεγαλειώδη κι επική ποίηση του 21ου αιώνος!
Ευάγγελος Καρακώστας


Αντεπίθεση