Τα πραγματικά οπλοστάσια του «συνταγματικού τόξου» - Θα επέμβει άραγε ο Εισαγγελέας; BINTEO


Έχουμε δει όλοι την εδώ και μήνες προσπάθεια των πολιτικών μας αντιπάλων να παρουσιάσουν κάποιο δήθεν οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής. Στην προσπάθεια αυτή σκάψανε μοναστήρια, έκαναν επιτόπιες έρευνες σε σπίτια, ψάξανε όλες τις στάνες στην Ελλάδα, προσπάθησαν να συνδέσουν την ...

Χρυσή Αυγή με συνεργάτη πρώην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ (που παρεμπιπτόντως είναι το κόμμα του συζύγου της ανακρίτριας Κλάπα) και γενικώς προέβησαν σε κάθε πιθανή και απίθανη μεθόδευση, προκειμένου να παρουσιάσουν οπλοστάσιο. Φευ όμως αυτό απεδείχθη αδύνατον, αφού τα μόνα ευρήματα ήταν όπλα με νόμιμη άδεια.
Ας δούμε, όμως, μία άλλη περίπτωση που ο Εισαγγελέας δεν ασχολήθηκε, αν και θα έπρεπε. Διαβάζουμε, λοιπόν, στον «Ριζοσπάστη», την εφημερίδα του ΚΚΕ και των απολυμένων εργαζομένων, ότι έγινε τον Αύγουστο μία τελετή ψηλά στον Μαίναλο, προκειμένου να γίνουν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ταγματάρχη των συμμοριτών και διοικητή του Αρχηγείου Μαινάλου. Το πραγματικά ενδιαφέρον της όλης υπόθεσης περικλείεται σε μία φράση του ρεπορτάζ του «Ριζοσπάστη». Εκεί, λοιπόν, αναφέρεται επί λέξει ότι «την ώρα που τα ονόματα διαβάζονταν ένα ένα, η πλαγιά του βουνού «βροντούσε» ξανά προς τιμήν όλων όσοι έθεσαν το όπλο και τη ζωή τους στην υπηρεσία του λαού, πιστοί στον όρκο του μαχητή του ΔΣΕ
Πριν προχωρήσουμε στην ερμηνεία αυτής της «αινιγματικής» φράσεως του εν λόγω ρεπορτάζ να πούμε ότι στην εν λόγω εκδήλωση (και συνεπώς μάρτυρες του γιατί «βροντούσε» η πλαγιά του βουνού) ήταν οι:
Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς του Κόμματος.
Γιώργος Πουλοκέφαλος, πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.
Σας παραθέτουμε, λοιπόν, το βίντεο που προέρχεται από τον 902, όπου ακούγονται ξεκάθαρα οι πυροβολισμοί των όπλων. Αυτό από μόνο του θα αρκούσε για να ενεργήσει εισαγγελέας, προκειμένου να διαπιστώσει τι όπλα ήταν αυτά και γιατί έριχναν πυροβολισμούς. Σε συνδυασμό με το καταστατικό του ΚΚΕ που κάνει ευθέως λόγο για «δικτατορία του προλεταριάτου», είναι ικανά και αδιάψευστα στοιχεία που «δένουν» την υπόθεση, με τις κατηγορίες να είναι η εσχάτη προδοσία και οι προπαρασκευαστικές ενέργειες κατάλυσης του πολιτεύματος.
Όμως κανείς δεν ασχολείται με αυτά, αφού το ΚΚΕ είναι ένα συμβιβασμένο αστικό καπιταλιστικό κόμμα, φίλος του καθεστώτος που ληστεύει τους Έλληνες. Έτσι ασχολούνται νυχθημερόν με γελοιότητες, προσπαθώντας να λασπολογήσουν την Χρυσή Αυγή.