Δίωξη κατά κομμουνιστή δολοφόνου 49 ανθρώπων στην Ουγγαρία

Την ίδια ώρα που στο αμερικανοσιωνιστικό-μνημονιακό προτεκτοράτο Ελλαδιστάν διώκονται οι εθνικιστές ως «εγκληματίες», για ανύπαρκτα αδικήματα, στην ελεύθερη Ουγγαρία διώκονται οι κομμουνιστές για πραγματικά εγκλήματα που διέπραξαν κατά του ουγγρικού λαού.
Έτσι, ο κομμουνιστής πρώην υπουργός Εσωτερικών της Ουγγαρίας, Μπέλα Μπίσκου, κατηγορείται για ...

εγκλήματα πολέμου, κατά τη διάρκεια της Ουγγρικής Επανάστασης του 1956. Η ποινική δίωξη του κομμουνιστή εγκληματία κατέστη δυνατή με έναν νόμο που ορίζει ότι τα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν παραγράφονται. Ο νόμος του 2011, που ψηφίστηκε από τη δεξιά κυβέρνηση του Βίκτορ Ορμπάν, επιτρέπει τη δίωξη των εγκλημάτων που τελέστηκαν στη διάρκεια της κομμουνιστικής τυραννίας στη χώρα.
Οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν ότι ο Μπίσκου, κατηγορείται για τον ρόλο του στην επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος που διέταξε τις δολοφονίες πολιτών κατά τη διάρκεια της επανάστασης στην πόλη Σαλγκοταριάν τον Δεκέμβριο του 1956. Η επιτροπή στην οποία συμμετείχε ο Μπίσκου, δημιούργησε πολιτοφυλακές για την καταστολή της επανάστασης στην Ουγγαρία και θεωρείται υπεύθυνη για τον θάνατο 49 ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτή.
Μπράβο στην Ουγγρική Δικαιοσύνη και ευχόμαστε να ψοφήσει στη φυλακή το κάθαρμα!