Αλβανός πασοκοθρεμμένος «αμπελοφιλόσοφος» εναντίον του Ελληνικού Λαού


Στέρεψαν αυτή την Κυριακή οι εγχώριοι εκπρόσωποι της κρατικοδίαιτης πολιτιστικής μαρξιστικής υποκουλτούρας και η φυλλάδα «Έθνος» του μεγαλοεργολάβου του δημοσίου, αποφάσισε να δώσει βήμα για να εκφράσει τα συμπλέγματά του κατά της Χρυσής Αυγής και κατ' επέκταση εναντίον του Ελληνικού Λαού, στον Αλβανό δημοσιογράφο, Νίκο Άγκο. Ο συγκεκριμένος αλβανός «διανοούμενος» έχει απελαθεί από την Ελλάδα, διότι δεν διέθετε τα ...

απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να επιτραπεί νομίμως η επιπλέον παραμονή του, γεγονός που είχε προκαλέσει την οργή των «ευαίσθητων» της μαρξιστικής και διεθνιστικής Αριστεράς.
Η πρώην πασοκική και νυν «με όλους εκτός της Χρυσής Αυγής» φυλλάδα, ζήτησε την άποψη του αλβανού «διανοούμενου», σχετικά με τα γεγονότα που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στην Αλβανία (έτσι αποδίδει «δημοκρατικά» η φυλλάδα του μεγαλοεργολάβου το ανθελληνικό ρατσιστικό μένος των Αλβανών, άλλωστε για τους εγχώριους προσκυνημένους δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη ρατσισμός εκτός από την Ελλάδα, εξαιτίας της Χρυσής Αυγής). Ο αλβανός αγαπημένος της ελληνόφωνης Αριστεράς και δη του Ευάγγελου Βενιζέλου (ο οποίος είχε κινήσει γη και ουρανό για να μην απελαθεί ο λαθρομετανάστης Άγκο), έδωσε την απάντηση που ήθελαν να ακούσουν τα εγχώρια ορφανά του Μαρξ: χαρακτήρισε την υπόθεση καθαρά εσωτερική αλβανική υπόθεση, καθώς όπως είπε, «η περιοχή κατοικείται από αλβανούς ορθόδοξους χριστιανούς και ως εκ τούτου, δεν διώκεται ο μειονοτικός Ελληνισμός της Αλβανίας»! Για την επίθεση με πέτρες στο Ελληνικό Προξενείο του Αργυροκάστρου απέφυγε βεβαίως να απαντήσει, μιας και τέτοιες ειδήσεις δεν συμβάλλουν στην εκστρατεία αποσιώπησης και αποπροσανατολισμού του Ελληνικού Λαού.
Αφού αποθέτει στον σοσιαλδημοκράτη Ράμα τις ελπίδες τους για πρόοδο της Αλβανίας, ο Νίκο Άγκο στρέφεται κατά του Ελληνικού Κράτους, το οποίο απειλεί με απέλαση εκείνους τους συμπατριώτες του οι οποίοι δεν συγκεντρώνουν τα αναγκαία δικαιολογητικά προκειμένου να ανανεώσουν τις άδειες παραμονής τους στην Ελλάδα. Στην ερώτηση αν νιώθει ανεπιθύμητος, ο αλβανός αριστερός απαντά: «Όχι. Αλίμονο αν κανείς νιώσει στο σπίτι του ανεπιθύμητος!» προκαλώντας σίγουρα «ρίγη συγκίνησης» στην εγχώρια διεθνιστική νομενκλατούρα, η οποία βρίσκει ένα νέο ίνδαλμα στο πρόσωπό του, μετά το αποτυχημένο προηγούμενο του νεαρού Τσενάι. Εκείνου του αλβανού, που οι διεθνιστές απατεώνες βάφτιζαν με το ζόρι «Έλληνα» και ο οποίος αποκάλυψε χρόνια μετά από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, πως ο ίδιος ήταν πάντα Αλβανός και κάποιοι στην Ελλάδα του έλεγαν να δηλώνει Έλληνας!
Από τη συνέντευξη του Νίκο Άγκο, δεν θα μπορούσε βεβαίως να λείπει η αναφορά στη Χρυσή Αυγή. Τούτος είναι άλλωστε ο καημός και τρόμος της φυλλάδας των πραιτόρων του Καθεστώτος. Η δημοσιογράφος της φυλλάδας λοιπόν, ρωτά τον εξευρωπαϊσμένο -λόγω πολυετούς παρουσίας στη χώρα μας- αλβανό για το αν προϋπήρχε ακροδεξιά στην ελληνική κοινωνία. Και με το περισπούδαστο ύφος του αλβανού αριστερού που εκπαιδεύτηκε από τα συντρόφια στην Ελλάδα, απαντά: «το σίγουρο είναι ότι δεν ήρθε από παρθενογένεση. Υπήρχε αλλά ήταν καλά κρυμμένη. Εμφανιζόταν μόνο κατά καιρούς, με διάφορα «εθνικά» προσωπεία. Η κρίση έδωσε το έναυσμα να σπάσει το αυγό του φιδιού και να δούμε και το πρόσωπο του τέρατος».
Πλήρης του γνωστού αριστερίστικου θράσους το οποίο χαρακτηρίζει τους ελληνόφωνους μαρξιστοκαπιταλιστές δασκάλους του, ο αλβανός τολμά να κρίνει τις πολιτικές επιλογές του Ελληνικού Λαού. Βλέπετε ο πονηρός αλβανός αποκρύπτει εντέχνως πως το πραγματικό πρόσωπο του τέρατος είναι οι συμπατριώτες του, οι οποίοι δολοφονούν με φρικτά βασανιστήρια, βιάζουν και κλέβουν σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας. Βεβαίως η δημοσιογράφος της φυλλάδας αποφεύγει να του υπενθυμίσει τα ειδεχθή εγκλήματα των αλβανών εισβολέων, μιας και κάτι τέτοιο κινείται ενάντια στην καθεστωτική ρητορεία των «ρατσιστών» Ελλήνων.
Ο Αλβανός ερωτάται επίσης για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής. Και ο αμπελοφιλόσοφος απαντά: «κυρίως με την παιδεία»! Αν λοιπόν η Αφροδίτη αλ Σάλεχ, διορίστηκε επί πρωθυπουργίας Παπανδρέου ειδική σύμβουλος επί του μεταναστευτικού στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Νίκο Άγκο διεκδικεί επάξια μια θέση στο υπουργείο Παιδείας, για την «αντιρατσιστική» εκπαίδευση της Ελληνικής Νεολαίας. Σοσιαλιστής γαρ, ο αλβανός «σοφός» δε λησμονεί να εξάρει την προσπάθεια της κυβέρνησης Παπανδρέου, για το νόμο περί απόδοσης ιθαγένειας, ο οποίος εν τέλει κρίθηκε αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, ο Άγκο την χαρακτηρίζει ως «επικράτηση των ακραίων, ξενοφοβικών φωνών», συμπληρώνοντας με αυθάδεια πως «η ήττα είναι της Ελλάδας, που χαρίζει με τόση ευκολία δικά της μυαλά, όταν άλλες χώρες τα αναζητούν εναγωνίως»! Θαυμάστε μετριοφροσύνη από το εισαγόμενο αλβανικό «μυαλό»!
Τέλος, ο αλβανός λαθροεισβολέας εκφράζει την ανησυχία του για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, ελέω της ανεργίας, της φτώχειας, της έλλειψης ελπίδας και φυσικά (κολλά παντού και με όλα αυτό) την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Αξίζει να σημειώσουμε πως αφού απελάθηκε (πρόκειται σίγουρα περί θαύματος!) από την Ελλάδα, ο Νίκο Άγκο ζει στη Σουηδία, όπου προφανώς θα πληρώνεται για να αρθρογραφεί κατά των Σουηδών και υπέρ των εκεί λαθρομεταναστών. Η συνέντευξη του Άγκο, τελειώνει με την ερώτηση, εάν σκοπεύει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Απαντά: «θεωρώ πως ποτέ δεν έφυγα. Για να είσαι Έλληνας ή πολίτης οποιασδήποτε χώρας που αγαπάς πραγματικά, δεν χρειάζεσαι διαβατήριο. Εξάλλου, πατρίδα θεωρώ τη βιβλιοθήκη μου. Και τα βιβλία μου είναι ακόμα στην Ελλάδα». Θα έρθει η ώρα που τα βιβλία θα επιστραφούν...