Επιμένει ο Τατσόπουλος για συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο πλήρης επιβεβαίωση της πολιτικής ανάλυσης των τεκταινομένων από την Χρυσή Αυγή, σχετικά με την επερχόμενη συγκυβέρνηση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, από τις δηλώσεις Τατσόπουλου σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, ο οποίος έκανε ευθέως λόγο για μετεκλογική ...

συνεργασία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος της Χρυσής Αυγής.
Το πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα αποτελείται από φαινομενικά αντιπαλευόμενες φράξιες, οι οποίες όμως τα έχουν συμφωνημένα κάτω και από το τραπέζι. Αυτές οι φαινομενικά αντιπαλευόμενες φράξιες του συστήματος λεξιμαχούν ενίοτε, ώστε να προσελκύουν και να εγκλωβίζουν τις φυγόκεντρες τάσεις της κοινωνίας εντός των τειχών του συστήματος.
Όταν, όμως, το πολιτικό κατεστημένο βρεθεί σε κίνδυνο, αυτές οι φράξιες θα πρέπει να συνεργαστούν, παραμερίζοντας τις φαινομενικές ψευδοδιαφορές τους, για το καλό της κλεπτοκρατίας. Όμως, θα πρέπει αυτή τη συνεργασία να την παρουσιάσουν στο κοινό με τρόπο που δεν θα προκαλέσει αγανάκτηση. Έτσι, συνήθως επιστρατεύονται «παπαγαλάκια» που θα προπαγανδίσουν και θα προαναγγείλουν αυτή την ενέργεια του καθεστώτος, ώστε ο κόσμος να προετοιμαστεί για αυτήν.
Όπως, λοιπόν, ο τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης είχε προαναγγείλει την άφιξη του Παπαδήμου, έτσι και τώρα «παπαγαλάκια» όπως ο Χαϊκάλης, αλλά και άλλοι, προαναγγέλλουν την μελλοντική συνεργασία ολόκληρου του «συνταγματικού τόξου», δηλαδή του πολιτικού κατεστημένου της κλεπτοκρατίας εναντίον της Χρυσής Αυγής. Η σημερινή δήλωση του Τατσόπουλου, πέραν της πρόσθεσης της σε μία ομολογουμένως μακριά λίστα παρόμοιων δηλώσεων που σκοπό έχουν να προλειάνουν το έδαφος για την επερχόμενη συνεργασία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, έχει μία παραπάνω αξία.
Παρότι ο Τατσόπουλος είναι φαιδρός, για να χρησιμοποιήσουμε μία εξευγενισμένη έκφραση για την κατάσταση του, ανήκει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε έχουμε μία παραδοχή προερχόμενη από την μεριά των «μελλονύμφων». Δεύτερον υπάρχει η παραδοχή του γιατί θα επέλθει αυτή η συνεργασία. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Τατσόπουλος η συγκεκριμένη μελλοντική συγκυβέρνηση γίνεται για «να μην γίνει ρυθμιστής καταστάσεων η Χρυσή Αυγή». Τρίτον και σε αυτό βοηθάει η «κατάσταση» του Τατσόπουλου, επειδή από «μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια», όπως λέει ο θυμόσοφος Λαός μας.
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι σύσσωμο το "κλεπτοκρατικό τόξο" ενώνεται, προκειμένου να μην έρθει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και η κάθαρση της δυσώδους πολιτικής σκηνής της χώρας. Όμως, για άλλη μία φορά "λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο", αφού η Χρυσή Αυγή ως μοναδική φωνή αλήθειας εντός του Κοινοβουλίου, έχει μαζί της τον Λαό και ενσαρκώνει την θέληση του για Πατρίδα, Ελευθερία και Αλήθεια.