Αυτή είναι η "ανάπτυξη" του Αντώνη Σαμαρά - Συγκλονιστικές φωτογραφίες από την φλεγόμενη Σέριφο

Ενώ η Ελλάδα στο Αιγαίο καίγεται, η κυβέρνηση βρίσκεται σε θερινή ραστώνη και τα στελέχη της καλοπερνούν με τις συντρόφους τους κάτω από τον καυτό ήλιο. Αυτή η γελοία πλέον κυβέρνηση, που ξέρει να απαγορεύει εντελώς αντισυνταγματικά ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ της ... 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
 
 
ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ξέρει να ψηφίζει μέτρα δυστυχίας του Ελληνικού Λαού, αλλά ΔΕΝ ξέρει να πάρει εγκαίρως τα μέτρα της, ενόψει μιας περιόδου δύσκολης με “πολύ τουρισμό” όπως έλεγε και ξανάλεγε, και να αντιμετωπίσει τις φωτιές που σήμερα κατακαίουν τα νησιά στο Αιγαίο! Συλλαμβάνουν Σύριους με πολλά μετρητά στην τσέπη τους για εμπρησμό στην Σάμο – άραγε με ποιους χρηματοδότες; αλλά δεν λέει κουβέντα στους πολίτες.
Έτσι μετά την Σάμο, σήμερα κάηκε η Σέριφος και η Ρόδος, χθες καιγόταν η Κρήτη κλπ!
Η κατάσταση στην Σέριφο, η δραματική η κατάσταση στο νησί, με τις εικόνες που κόβουν την ανάσα, κάνουν τον γύρο του πλανήτη δείχνοντας τις τριτοκοσμικές αντιδράσεις μας. Όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για καταστροφή! Οι κάτοικοι των οικισμών Μεγάλου Λιβαδιού και Κουταλά εκκενώθηκαν προληπτικά.
Οι κάτοικοι και οι λουόμενοι που ευρίσκοντο στο Μέγα Λιβάδι έφυγαν με βάρκες διότι κινδύνευαν και η φωτιά είχε αποκλείσει τον αυτοκινητόδρομο! Δείτε αποκλειστικές εικόνες απο το plektani.gr που συγκλονίζουν!
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φωτο: Chloe Biscotaki