Αθλιότητες του Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής


Ο πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης, το ανδρείκελο της μνημονιακής κατοχής που εκτελεί αδιαμαρτύρητα τις εντολές της, θεώρησε ως επιβεβλημένο καθήκον απέναντι στα αφεντικά του να επιτεθεί, ξανά, εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εκμεταλλευόμενος και πάλι τον θεσμικό του ρόλο, την ευκαιρία συνεχούς προβολής από τα ΜΜΕ και φυσικά την αμέριστη συμπαράσταση και αβάντα των πατρώνων του, βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί ξανά στο Κίνημα των Ελλήνων ...

Εθνικιστών, διαστρεβλώνοντας βάναυσα την πραγματικότητα. Μην έχοντας το παραμικρό ίχνος αξιοπρέπειας, ο Σαμαράς υποστηρίζει αρχικά ότι «κηρύσσουν το μίσος σε μια κοινωνία που έχει ανάγκη ενότητας για να ξεπεράσει την κρίση και δεν προτείνουν απολύτως τίποτα».
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να διευκρινίσει ο Σαμαράς τι εννοεί όταν υποστηρίζει ότι κηρύσσουμε το μίσος. Μήπως την κοινωνική αλληλεγγύη υπέρ των φτωχών, των απόρων, των ανέργων, των πολυτέκνων; Γιατί αν υπάρχει κάποιος, ο οποίος κηρύττει το μίσος, και πολύ περισσότερο το κάνει πράξη, αυτός είναι αναμφίβολα ο πρωθυπουργός της Χώρας και η παρέα του. Μίσος απέναντι στους Έλληνες το γένος. Αν είναι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, πετσοκόβει τους μισθούς και τις συντάξεις. Αν πρόκειται για ανέργους, φροντίζει να τους εξασφαλίσει μια μονιμότητα στην δυσχερή αυτή θέση. Δυσβάσταχτοι φόροι, χαράτσια και άλλα «φιλολαϊκά» μέτρα είναι το σύνολο της «αγάπης» που θρέφει η συγκυβέρνηση και ο ίδιος ο Σαμαράς, προσωπικά, για τον Ελληνικό Λαό. Η ενότητα, επομένως, των Ελλήνων δεν μπορεί να έρθει με την συνεχιζόμενη πολιτική παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, της κοινωνικής εξαθλίωσης και της ολοένα και αυξανόμενης «κινεζοποίησης» των Ελλήνων εργαζομένων.
Ο Σαμαράς ψεύδεται ασύστολα όταν υποστηρίζει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν προτείνει τίποτα. Αντιθέτως, ο ίδιος και η κυβέρνηση της οποίας προΐσταται όχι μόνο δεν προτείνουν κάτι ανακουφιστικό για τους πληττόμενους συμπατριώτες μας, αλλά πολύ περισσότερο κάνουν ό,τι μπορούν για να επιδεινωθεί κι άλλο η κατάσταση. Μας κατηγορεί, επίσης, ως «λαθρεμπόρους πατριωτισμού, διότι θαυμάζουν τους χειρότερους δυνάστες που γνώρισε ποτέ αυτή η πατρίδα». Το να μιλά για λαθρεμπόριο πατριωτισμού ένας άνθρωπος που υπηρέτησε για μόλις τρεις (3) μήνες την στρατιωτική του θητεία, εξαγοράζοντας την υπόλοιπη, αποτελεί την επιτομή του θράσους, της αναίδειας και της πολιτικής ανηθικότητας και αλητείας. Ο υπάκουος θεσμικός υπάλληλος των διεθνών τοκογλύφων, ο αδίστακτος ψεύτης, δεν δικαιούται να ομιλεί περί Πατριωτισμού. Αυτός, με τις πράξεις και τα λεγόμενά του, είναι από τους χειρότερους δυσφημιστές και εχθρούς του.
Συνεχίζοντας ο Σαμαράς, στην απεγνωσμένη και απέλπιδα προσπάθειά του να δημιουργήσει αισθήματα φόβου και πανικού, υποστηρίζει ότι «καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι η εκλογική τους δύναμη είναι αδυναμία για τη χώρα και τα εθνικά της συμφέροντα! Διότι απομονώνουν την Ελλάδα, ακριβώς τη στιγμή που χρειαζόμαστε όλα τα διεθνή στηρίγματα». Αδυναμία για την Χώρα η συνεχής άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όχι η ανικανότητα της συγκυβέρνησης να διαχειριστεί τα καυτά Εθνικά και Κοινωνικά προβλήματα. Αδυναμία το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκφράζει, στην πράξη, την Εθνική Υπερηφάνεια και όχι το ότι το εγχώριο πολιτικό υπηρετικό προσωπικό της τρόικας έχει ξεπουλήσει τα Εθνικά μας συμφέροντα. Τι εννοεί ως «απομόνωση» και τι ως «διεθνή στηρίγματα» το αδιαμαρτύρητο πιόνι και εντολοδόχος των ξένων κέντρων αποφάσεων; Τις κραυγές των διαφόρων Σόρος και Μούιζνιεκς, οι οποίοι εντελώς ξεδιάντροπα συκοφαντούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αντί ο Σαμαράς να τους κόψει τον βήχα, ακριβώς επειδή με απρεπή, αναίσχυντο και χυδαίο τρόπο ανακατεύονται στα εσωτερικά ζητήματα της Χώρας, τους αφήνει και εκτοξεύουν ανενόχλητοι την λάσπη εις βάρος ενός Νόμιμου και κυρίως Έντιμου Πολιτικού Κινήματος, το οποίο ψήφισαν εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας. Γιατί, όμως, να μην το κάνουν όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Χώρας φροντίζει να συκοφαντεί και να λασπολογεί, δίνοντας έτσι πρώτος «το καλό παράδειγμα»; Ως διεθνή στηρίγματα της Χώρας ο Σαμαράς εννοεί όλους όσοι την εκμεταλλεύονται στην εποχή του μνημονίου, όλους εκείνους που απομυζούν κάθε ικμάδα της Χώρας.
Όταν, μάλιστα, λέει -ενόψει και του ταξιδιού στις ΗΠΑ στις 8 Αυγούστου- ότι «η Αμερική είναι παραδοσιακός φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας», είναι φανερό ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από την υποτέλεια και την δουλοπρέπεια που ανέκαθεν οι αστοί πολιτικοί της Δεξιάς και του Κέντρου είχαν προς τις ΗΠΑ. Και με αυτό το σκεπτικό θα ταξιδέψει ο επικεφαλής της ΝΔ και της συγκυβέρνησης. Να υποβάλει τα σέβη του στον «πλανητάρχη», αποδεικνύοντας και πάλι ότι -σε καμιά περίπτωση- δεν είναι ο Ηγέτης μιας Ελεύθερης Χώρας, αλλά το πειθήνιο όργανο μιας υπερδύναμης, που θέλει να διασφαλίσει τα συμφέροντά της στα Βαλκάνια και την Μεσόγειο. Όσο για τις διάφορες ιστορίες για «φιλοελληνικό αμερικανο-εβραϊκό λόμπυ» που δημοσιεύουν διάφοροι ελληνόφωνοι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να διοχετεύσουν και αυτοί το δηλητήριό τους εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πέραν του ότι στερούνται έστω και στοιχειώδους σοβαρότητας, καταδεικνύει και το μέγεθος της διείσδυσης των εχθρών του Ελληνισμού κατά την διάρκεια της μεταπολιτευτικής περιόδου. Δεν θα τους περάσει!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ