Αυτοδιοικητικό πραξικόπημα: Η κυβέρνηση παραδέχτηκε την μετατόπιση των εκλογών - ΒΙΝΤΕΟ


Σε μια ακόμα άτακτη υποχώρηση προχώρησε σήμερα η συγκυβέρνηση δια στόματος του υπουργού Εσωτερικών, Ευρυπίδη Στυλιανίδη αναφορικά με το ενδεχόμενο μετάθεσης των ερχόμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς ...



στην επίκαιρη ερώτηση του που κατέθεσε για τρίτη φορά για το μείζον αυτό πολιτικό ζήτημα εισέπραξε την υπεκφυγή του αρμόδιου υπουργού που κρύφτηκε πίσω από την ΚΕΔΕ και την ομολογία του πως το ενδεχόμενο μετάθεσης των ερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών είναι ανοιχτό. Όπως είπε μάλιστα, το υπουργείο αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να απαντήσει τι μέλλει γενέσθαι και παρέπεμψε το θέμα στο μέλλον λέγοντας πως η Βουλή είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση.
Αποδείχτηκε λοιπόν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως οι πληροφορίες για το θέμα μόνο παραφιλολογία δεν ήταν και πως η συγκυβέρνηση προχωρά σε ένα ακόμα επικοινωνιακό και εκλογικό τρυκ, θέλοντας από τη μία να κρύψει κάτω από το χαλί την λαϊκή οργή και από την άλλη την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία.
Ο Συναγωνιστής Παππάς κατήγγειλε την κυβέρνηση πως κάνει τα χατίρια του Βενιζέλου, ο οποίος φοβάται την πανωλεθρία στις αυτοδιοικητικές εκλογές, χαρακτηρίζοντας μάλιστα κατακαημένο το ΠΑΣΟΚ. Τόνισε επίσης πως θα πρέπει άμεσα να διεξαχθούν εκλογές και στο Δήμο Αθηναίων, καθώς η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ για τους λαθρομετανάστες, καθιστά άκυρη την εκλογή του Καμίνη. Τέλος, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας η Χρυσή Αυγή θα επιτύχει μεγάλες εκλογικές νίκες στην πρωτεύουσα και σε δήμους και περιφέρειες της επικράτειας. Αυτό ακριβώς τρέμουν οι υποτακτικοί του μνημονίου!