Ο Τζέφρυ Παπανδρέου στην προστατευτική αγκαλιά του Σόρος


Αφού επιδόθηκε με χαρακτηριστικό ζήλο στη λεηλασία της ελληνικής οικονομικής ζωής, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έχει πλέον αναλάβει ένα εξίσου κρίσιμο έργο: εκείνο της διεθνούς προωθήσεως της αναγκαιότητας δημιουργίας μιας παγκόσμιας κυβερνήσεως.
Στα πλαίσια αυτά, ο Παπανδρέου υπήρξε ...


κεντρικός ομιλητής σε συζήτηση-φόρουμ, που οργανώθηκε από το πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης. Από το συγκεκριμένο φόρουμ, δε θα μπορούσε βεβαίως να απουσιάζει ο διεθνής, στυγνός κερδοσκόπος Τζόρτζ Σόρος, ο οποίος από μακρού χρόνου έχει πάρει τον Τζέφρυ υπό την προστασία του. Θέμα του φόρουμ ήταν το μέλλον της Ευρώπης. Και ποιος ο αρμοδιότερος να μιλήσει επ' αυτού, από το εξαιρετικό εκείνο δίδυμο το οποίο σχεδίασε, οργάνωσε και εκτέλεσε την κρίση στην ευρωζώνη, τις δραματικές συνέπειες της οποίας βιώνει κατά τρόπο βάναυσο και απάνθρωπο ο Ελληνικός Λαός.
Μιας και ο Γιώργος Παπανδρέου εκτέλεσε το σχέδιο της καταστροφής της ελληνικής οικονομίας και εξαθλίωσης του Λαού μας με αριστοτεχνικό τρόπο, το αδίστακτο και αιμοβόρο όρνεο των αγορών τον ανταμείβει με συμμετοχή στα φόρουμ όπου συνωστίζεται η σύγχρονη πολιτική και οικονομική ελίτ, προτείνοντας με θρασύτητα λύσεις στα προβλήματα που εκείνη δημιούργησε. Όταν κατά το πρόσφατο παρελθόν, η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε το οργανωμένο σχέδιο της καταστροφής της Ελλάδος, με σχεδιαστή τον σιωνιστή Σόρος και εκτελεστή τον Γιώργο Παπανδρέου, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της ντόπιας καθεστωτικής δημοσιογραφίας μας αποκαλούσαν συνωμοσιολόγους. Εν τούτοις, αποδεικνύεται σήμερα πως όλα λειτούργησαν συμφώνως προς το σχέδιο το οποίο ξεκινώντας από την Ελλάδα, απέβλεπε στην οικονομική εξαθλίωση των ευρωπαϊκών λαών.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο σιωνιστής Σόρος πέραν του Γιώργου Παπανδρέου, έχει αναλάβει και το σταδιακό χτίσιμο του διεθνούς προφίλ του προέδρου του Σύριζα, Αλέξη Τσίπρα. Ο τελευταίος, χάρη στην επιρροή του διεθνούς κερδοσκόπου και την αδρά χρηματοδότησή του, επισκέφθηκε πρόσφατα τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου είχε συναντήσεις με την κάστα των πολιτικών και οικονομικών παραγόντων οι οποίοι εργάζονται ποικιλοτρόπως για την εγκαθίδρυση της νέας παγκόσμιας σιωνιστικής τάξης. Παράλληλα, ήταν ο Σόρος εκείνος ο οποίος άνοιξε στον κύριο Τσίπρα την πόρτα της προβολής και συμμετοχής σε μεγάλα διεθνή δημοσιογραφικά δίκτυα, πανεπιστημιακά φόρουμ και πολιτικοοικονομικούς οργανισμούς. Καθώς φαίνεται, μετά τον Γιώργο Παπανδρέου,  ο νέος άσσος στο μανίκι του σιωνιστή Σόρος δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο του Σύριζα.